11 mar 13 En la seva segona competició, en Morgan fa dues pistes sense cap error i s'emporta el primer lloc en iniciació. En Divisió d'honor la Chula queda segona.

Dissabte

201303 Maresme Morgan

Pocs resultats però forces notes d'humor. A la competició de dissabte tarda li tocava el torn als gossos de segona divisió: allà ens vam plantar en Juanjo amb en Qumba, la Maria amb la Lluna, en César i la seva claca amb la Golfa, l'Aida amb la Kira, la Carme i la Streep, la Mam i la Noa, la Laura i la Kira i en Jordi amb en Samy i la Noah.

A la primera mànega d'agility cal destacar la pista d'en Juanjo amb en Qumba amb una única falta per derribar un pal (val a dir que la Kira Beagle el va animar a la seva manera abans d'entrar a pista...) i la pista a cero de l'Aida amb la Kira (amb ánims del públic per agafar un xic de velocitat més).

La resta de competidors no van tenir gaire sort fent alguna falta i algun refús, tret de la Mam que va decidir el·liminar a la Noah després d'una passarel·la poc ortodoxa i en César que va tenir una errada de càlcul, fent que la Golfa no entengués ben bé quin era el recorregut.

Al jumping, la cosa va anar un xic millor: cal destacar la pista sense penalitzacións d'en Qumba, de la Mam i la Noa i la de la Golfa i el César que els va portar a ser els primers en la classificació parcial del jumping.

Com a cloenda, cap toc de color verd o taronja al pòdium però forces riures i un color de pell força interessant gràcies a la tarda assolellada.

Jordi (Samy)

diumenge

201303 Maresme Podi Chula201303 Maresme Podi Morgan

En divisió d'honor varem veure bones pistes. L'Isma i la Chula van fer dos recorreguts impecables -com si no haguéssin estat uns messos de baixa- quedant segons i tercers en el jumping i l'agility i segons en l'acumulat de les dues. La Gamma va guanyar el jumping i va fer un agility espectacular bo i que el seu guia, sempre cercant la perfecció, li va fer repetir un balancí que no va considerar prou acurat. La Coma va fer les dues pistes sense cap penalització en el recorregut però va penalitzar una mica en temps al marcar la referència de la prova un d'aquells coets bicolors.

El millor del dia, però, va venir amb iniciació. En Morgan va fer un agility impecable sota una estricta conducció de l'Elisenda, ajustant tant les trajectòries com les zones de contacte (i això que hi havia dues rampes) i guanyant la mànega d'agility. Un jumping impecable bo i la gran separació entre obstàcles li va fer arrodonir el dia i emportar-se el primer lloc del podi. La Dana també va fer pistes sense cap error, bo i penalitzar una mica en temps. En Harpo va fer una gran pista amb un eslàlom molt ràpid i desde lluny en el segon circuït després que en el primer la Mercè el motivés especialment en aquest obstàcle i en Sky va tocar perfectament les zones de la rampa quan les va abordar amb prou empenta.

Josep (Fosca)

Fotos Juanjo (Qumba)

 


FaLang translation system by Faboba