5 mar 13 Els debutants del club destaquen en la seva primera prova

201303 Canic Kenia201303 Canic Sacha3

Grau I

Aquest darrer dissabte van començar a competir tres representants del nostre club, tots ells en mida mitjana: en Paco amb la Sacha, la Lorena amb la Kenia i en Carles amb la Boop.

En Paco i la Lorena van fer un molt bon paper ja que van pujar al podi tots dos dies, alternant-se la Sacha i la Kenia en el primer lloc del podi. A més, cadascun d'ells va aconseguir el seu primer excel·lent a zero, un primer pas en la seva progressió de nivell.

201303 Canic Podi dissabte GI201303 Canic Boop3 En Carles i la Boop van tenir problemes amb el slalom el que els va complicar l'execució del seu recorregut.

Pel que fa als podis dels debutants en mini més midi, va ser curiòs veure com dissabte estava format només per gossos d'aigua i diumenge va ser del tot del Cànic al incorporar-s'hi l'Ela gràcies a una molt bona segona pista.

201303 Canic Podi dissabte GIL201303 Canic Piga En mida gran, els competidors més novells del club també van fer una bona actuació.

Dissabte la Maria i la Dana van ser primeres a la primera mànega i tercera en l'altra, sent segones al podi final mentre que en Fernando i la Piga, segons i primers en cada mànega, van quedar al final en primer lloc al podi acumulat.

201303 Canic Podi diumenge GI201303 Canic Trofeus Així aquesta competició, on hem ofert uns trofeus elaborats artesanalment per en Fernando.

Molts d'aquests premis s'han quedat en mans de gent del club, fins i tot del propi Fernando, sent un primer trofeu molt apreciat pels que l'han aconseguit en el seu debut competitiu.

201303 Canic Coma3

Grau II

En grau II la Striptease va fer un recorregut amb excel·lent, sent tercera en aquella mànega i la Taca va fer també un zero amb un jumping rapidíssim. La Laura i la Kira diumenge van estrenar el seu marcador en grau II gracies a un jumping sense cap error.

La Coma, per altra banda, va aconseguir fer un doble excel·lent en cada jornada, un d'ells amb doble zero. Això li ha permés obtenir la marca que li caldria per participar al Campionat d'Espanya per equips i, de pas, l'acosta una mica més a una possible selecció individual que fins fa poc semblava del tot inabastable.

201303 Canic Gamma

Grau III

En la màxima categoria es disputaven la cinquena i sisena competició de les vuit que determinaran l'equip que representarà a Espanya al Mundial de Sudàfrica al setembre. Pel nostre club competien en midi en Jordi i la Gamma, l'Elisenda amb en Drac i en Toni amb en Coockie i amb mini la Montse amb la Nit.

La Gamma va sumar punts en una de les mànegues cada dia. No va ser un gran resultat però, gràcies als punts acumulats que ja portava, segueix liderant la classificació provisional en mida mitjana. En Drac també va sumar alguns punts però necessitaria d'una molt bona actuació en les dues darreres proves per entrar en l'equip mentre que en Coockie i la Nit no van tenir gaire sort.


FaLang translation system by Faboba