27 feb 13 A Girona els debutants han fet bones pistes, els de segona divisió unes be i altres no tant i en divisió d'honor la Nit ha fet podi

201302 Girona Podi Nit

Segona divisió

A primera hora del matí, amb temperatures pròpies d'onada de fred, els participants de segona ens hem acostat a Girona. La prova ha començat amb el jumping a categoria mini: en Jordi i la Noah se'n han sortit prou bé tret d'un petit problema amb l'eslàlom i, el ja per tots conegut, últim pal. La Carme amb l'Streep han fet un molt bon paper en el jumping, quedant en una bona classificació per la mànega d'agility. Pel que fa als gossos de mida gran, en Jordi amb en Samy han aconseguit acabar-lo amb una refusada i en Juanjo amb en Qumba a zero amb una pistassa dels dos.

A la segona mànega no hi ha hagut tanta sort. La Carme ha preferit tornar a repetir una pasarel·la en la que, malgrat tocar la zona, no havia donat la ordre de sortida, en Juanjo ha tingut una patinada en un dels punts complicats de la pista que ha fet que s'eliminessin i en Samy i la Noah han tingut algunes errades, amb caiguda del guia inclosa.

Malgrat això destaquem les ganes que hi posem els representats de segona del club. Molts ànims i ens veiem a la propera.

Jordi (Samy)

Iniciació

En iniciació ho hem fet millor del que ens han reconegut. L'Ela ha fet un primer recorregut "estupendo" aixó si, després d'una excursió empaitant un ocell que ha fet que l'eliminessin. El segon recorregut, ja sense ocells, impecable: un zero com una casa. La Vilma ha completat els dos recorreguts sense penalitzar en cap obstàcle i ha quedat en segon lloc de mini+midi. L'organització, però, no li ha donat trofeu (tampoc a la Ela que era tercera) pel que ens hem quedat sense foto.

Josep (Fosca)

Divisió d'honor

Aquest diumenge en Divisió d'Honor teniem a la Nit, la Chula i la Coma. Primer va començar per un agility força tècnic on es van poder practicar els "reres", aquí tots van fer molt bones pistes sense cap errada, tan sols penalitzacions al temps. A continuació, un jumping ideal per practicar el "mig" on un altre cop van fer tres pistes molt bones sense cap errada. Tan sols la Coma va penalitzar en temps ja que la guia es va oblidar momentàniament de la pista i li van recordar els seus companys.

Així donçs, tot i el fred, el temps d'espera i la dificultat de les pistes va haver-hi zeros per tothom, i fins i tot un podi en tercera posició per la Rumba...i per la Nit i la Montse tambè. Felicitats a les tres!

Diana (Coma)


FaLang translation system by Faboba