24 Feb 13 En Drac, amb la tranquilitat d'estar ja classificat pel Campionat d'Espanya, fa una bona competició. Altres participant han aprofitat la prova per anar consolidant la bona execució de les zones de contacte.

En grau I i mida petita van competir en Miguel amb l'Osito i la Neus amb l'Ela. Cap d'ells van tenir gaire sort, amb una Ela especialment dispersa, i van acabar eliminats en les dues mànegues. En mida gran, en Dirk, recentment incorporat a la competició, va completar sense eliminar-se els dos recorreguts. En el cas d'en Harpo, si be es va eliminar, la bona execució del slalom, superant alguns inconvenients  recents, va deixar un bon regust en la seva guia i la resta de companys.

201302 Badalona DracA grau II teniem l'Striptease, la Coma i la Taca. En Jordi Navarro, el jutge, va començar amb un agility que semblava facil pero que va portar més problemes del que ens pensavem. La Coma no va sortir molt concentrada; es va sortir abans d'hora dels pals, va tenir un refús a un tunel i, quan es va saltar la baixada de la passarel·la, la Diana la va eliminaral fer-li repetir l'obstacle. La Taca, va sortir com sempre super animada però va tirar un pal, va fer un refus a la mateixa entrada de tunel que la Coma i, finalment, es va eliminar quan l'Ana li va fer repetir el balancí que havia deixat abans d'hora. En el cas de la Strip, va decidir posar en tensió a la Carme amb el quiet de la sortida i, quan van començar, va fer un refús al tercer salt, eliminat-se al fer-lo al revés.Va continuar força bé, fins i tot fent obstacles de més ja que l'Strip te força iniciativa, pero va recordar que el balanci feia por i no hi va voler pujar a la primera, tot i això la Carme se'l va "currar" fins que el va pujar i baixar bé.

Al jumping les coses van anar millor, la Taca va fer un quiet molt maco i va iniciar amb una seqüencia molt ben marcada per l'Ana pero, al avançar-se massa a l'eslàlom, va provocar que la gossa sortis abans d'hora. La resta de la pista va ser força fluida tot i que la guia anava un pel despistada. La Strip va ser una passada, tot i eliminar-se en un tunel que va fer per la boca que no tocava, va fer una pista molt rapida, fluida i seguida molt ben ajudada per la Carme que va marcar molt bé i semblava que la gossa anes teledirigida. La Coma va sortir més centrada i va aconseguir un zero molt merescut. Tot i no aconseguir gaires punts, els nostres equips de grau II puleixen cada dia més la seva tècnica i és genial veure els seus progressos.

A grau III teniem la Nit, la Gamma i en Drac. Aquest darrer, al ja tenir els punts pel Campionat d'Espanya, va poder de gaudir de les pistes sense pressió i va aconseguir un doble cero amb una lleugera penalització per temps al jumping. A l'agility, la Nit va començar molt bé, ràpida i molt efectiva, però va tenir un refús en un salt i més tard la Montse la va eliminar per repetir la passarel·la. La Gamma va demostrar que tanta feina amb el quiet i les zones ha valgut la pena però va fallar a l'eslàlom. En el jumping, la Nit va tenir la mala sort del primer en sortir a pista i va eliminar-se al passar per costat un salt i fer el següent, un punt que molts no havíem detectat. En Jordi i la Gamma van sortir asegurant l'eslalom i van aconseguir un cero que els acosta més al Campionat d'Espanya.

En resum, un dissabte amb molt de fred però unes pistes molt maques i que ens ajuden a millorar, i com sempre la millor companyia dels nostres companys.

Elisenda (Drac)


FaLang translation system by Faboba