19 feb 13 En Morgan s'estrena en competició amb una pista impecable i en Cockie, debuta en segona divisió i guanya.

Jornada de debuts per molts competidors: en Morgan en competició, la Striptease i en Cockie en segona divisió i la Coma en divisió d'honor. Tots ells ho han fet molt bé, deixant ben amunt el nom del club.

201302 Comtal Morgan

Iniciació

Diumenge, a les 8:30 del matí els nostres representants d'iniciació a ja estaven preparats a Montjuïc. Aquest cop eren l'Ela, la Dana i en Morgan, que debutava. La Mercè, en Juanjo i en Harpo van ser allà per animar els equips. Mil gràcies!

La primera pista va ser un jumping força assequible en el que en Morgan va poder estrenar-se amb un 0, la Dana va tenir un refús i una caiguda de la Maria penalitzant en temps, i l'Ela va acabar molt bé la pista només amb un refús a la roda.

L'agility no va posar les coses tant fàcils. Cap competidor va acabar la pista a 0 però la nostra Dana va ser la millor estandar de la mànega tot i un refús a l'entrada d'un túnel i penalitzar una mica en temps, acumulant les dues mànegues va resultar un molt bon resultat per aquest equip. En Morgan i la Ela, van tenir més problemes. L'Ela, va refussar la roda de nou i va saltar la baixada de la passarel·la de manera que la Neus va preferir repetir-la bo i eliminar-se. En el cas d'en Morgan, aquest es va saltar el quiet i va eliminar-se tot seguit abordant un obstacle incorrecte, van intentar continuar la pista però l'Elisenda va caure i, més tard, en un cec impossible va xocar contra en Morgan. Els tres equips seguirem treballant per millorar.

201302 Comtal podi Gamma

Divisió d'Honor

En la màxima categoria, els representants del club al Ciutat Comtal van ser la Chula, la Gamma, en Drac i la Coma, que debutava aquest nivell.

En Francisco, el jutge, va posar pistes força rebuscades que permetien treballar molt punts complicats. Alguns se'n van sortir força bé, però d'altres van caure a les trampes (o literalment van caure per terra per les condicions de la pista :D).

L'isma, a l'agility va relliscar desprès de fer la passarel·la, un punt molt important a la pista, i això va comportar que l'eliminessin doncs la Chula va anar a un obstacle que no tocava. Després, en el jumping, s'eliminarien quan havien de prendre per darrera el tercer salt. En Drac i l'Elisenda, que no volien ser menys, van copiar la tècnica de l'Isma:  relliscada, eliminats a l'agility i eliminats al jumping en el tercer salt. Uns companys ben compenetrats.

A la Coma, les pistes de divisió d'honor no l'espanten i ho va demostrar. L'agility el va fer molt bé, exceptuant l'entrada a l'eslàlom i  un "despiste" de la Diana que va marcar un túnel quan no tocava i la gossa i va ficar el cap. Tot i la ràpida correcció ja estaven eliminades. En el jumping, l'entrada de l'eslàlom va tornar a comportar un refús i més tard va tirar un pal però ens va deixar a tots molts contents de les pistes que va fer, doncs eren complicades i va enfrontar tots els punts amb molta seguretat.

La Gamma i en Jordi van tenir un molt bon dia. Va ser molt ràpida en les pistes tot i assegurar les zones i va tenir molts bons quiets. Tant el jumping com l'agility van sortir molt fluids però no es van estalviar una falta a la baixada de la rampa, el que els va comportar quedar en 3r lloc al podi.

Elisenda (Drac)

201302 Comtal podi Coockie

Segona divisió

Al migdia, quan els participants d’iniciació i de divisió d’honor ja havien acabat, va ser el torn de segona divisió.

Vam començar amb el jumping de mida estàndard , on la Kira va anar prou ràpida, però va sortir a mig eslàlom i va haver de repetir, el que li va fer perdre temps. En Jordi no va encertar amb la direcció d’en Samy que es va desorientar al sortir d’un túnel i va eliminar-se. En Qumba va fer un temps espectacular, acabant el recorregut amb una falta al tirar un pal. La Lluna i la Maria, que s’estrenaven a segona, van fer una bona pista un cop la Lluna es va centrar i va parar d’ensumar el rastre.

A la categoria midi teníem dos participants que debutaven a segona, però el canvi de categoria no va ser cap problema per la Striptease ni pel Coockie, que van fer un jumping rapidíssim i sense errades, quedant segona i tercer respectivament en la classificació de la mànega. Les més petites, la Noah i la Noa van fer unes pistes bastant ràpides, llàstima del refús de la Noa i l’eliminat de la Noah, que la teníem una mica refredada.

L’agility plantejat pel jutge tenia parts bastant interessants. Començant pels petits, tant les “noes” com la Strip van tenir mala sort i es van eliminar. En Coockie va fer una pista rapídissima, amb només un refús. La Lluna i la Maria van fer una pista excel·lent, acabant-la a 0; però la resta dels seus companys de mida estàndard no ho van fer tant bé i es van eliminar.

Finalment, en el dia del seu debut, en Toni i en Coockie van acabar primers en el podi. Enhorabona parella! :D

Aida (Kira)


FaLang translation system by Faboba