18 feb 2013 La Martina ha fet el seu primer doble excel·lent amb podi inclòs en grau II

201302 Comtal podi MartinaAquest darrer dissabte el club Ciutat Comtal organitzava una prova puntuable pel Campionat d'Espanya. En grau I les pistes eren raonables però una mica llargues i els nostres representants la Ela -que ha anat millorant al llarg del cap de setmana- i l'Osito no les van poder aprofitar a fons.

201302 Comtal EstripEn grau II teniem una representació més nombrosa però el primer agility ja tenia un inici complicat i uns quants paranys repartits per la pista. La Taca la va fer amb tan sols  una falta i la va seguir la Striptease, en el debut en grau II fent un parell de faltes i un refús.

Dels standards la única que es va salvar va ser la Martina, fent una pista perfecta amb una petita penalització al temps. El Qumba va trencar el crono entrant i sortint de la pista rápidament (el principi era força complicat); i la Coma va fer una pista molt seguida on un error amb un túnel li va costar la eliminació.

Desprès va ser un jumping molt més agraït on la Taca tan sols va fer un refús i la Martina i la Coma van fer un zero, mentre que el Qumba va fer una pista molt seguida amb nomès un refús.

Sumant-ho tot, segon lloc per l'Elena i la Martina que van fer el seu primer doble excel·lent en grau II.

Diana (Coma)


FaLang translation system by Faboba