14 feb 13 En la competició oficial de dissabte primer lloc per la Striptease i la Piga però, a més, la Striptease va fer el punt que li mancava per pujar a grau II i la Kira també va arrodonir els dos que li calien.

Dissabte, abans de la festa de Carnestoltes, varem organitaar una competició oficial al club. No va ser massa estressant: amb una cinquantena de participants repartits entre dues pistes i començant a les tres, a les sis de la tarda ja erem fora.

201302 Canic Podi GIL201302 Canic Podi GISMLa prova va anar molt bé, sobre tot en grau I. Tant la Carme amb la Striptease com la Laura amb la Kira van fer tots dos recorreguts sense cap error. En aquest cas va ajudar la tranquilitat dels gossos que al "jugar a casa" ja coneixien el terreny i l'entorn. Totes dues van aconseguir així promocionar a grau II i a més pujar al podi conjunt de mini i midi en primer i segon lloc respectivament. Pel que fa als gossos de mida gran, el primer lloc va ser per en Fernando i la Piga, bo i el temps que feia que no competien. Cal recollir també que la Mònica i en Dirk s'han estrenat en la competició oficial en aquesta competició.

201302 Canic Kira201302 Canic Dirk201302 Canic Piga201302 Canic QumbaEn la prova conjunta de grau II i grau III en Juanjo i en Qumba va fer un doble excel·lent quedant en quarta posició, a un pas del podi

Ens varem alegrar també de la victoria d'en Pablo i en Zar, un equip format al club que feia molt temps que es mereixia aquest reconeixement.

Al final de la prova, varem deixar-ho tot preparat per la gran festa de Carnestoltes de diumenge i cap a descansar o retocar la disfressa, segons el grau de previsió de cadascú.


FaLang translation system by Faboba