5 feb 13 Podi per en Coockie, la Nit i la Chula, doble excel·lent per la Coma i alguns recorreguts brillants. Aquesta prova ens ha anat força bé.

201302 Quiteria podi Chula201302 Quiteria podi Nit201302 Quiteria podi CoockieDissabte, tot i el fort vent i l'amenaça de pluja, uns quants es van acostar fins a Vallromanes, on el Club Santa Quitèria organitzava una prova puntuable pel Campionat d'Espanya 2013. En Grau I hi havia la Striptease, la Vilma i la Holly.

A la Vilma no li va caure gaire bé el jutge, doncs va posar la taula en ambdues pistes i tots sabem el feixuc que és pujar-hi. L'Estriptease, en canvi, es va entrebancar en el balancí, però la resta del recorregut va ser força fluid.

En Grau II, hi teníem representant al Club a la Martina, al Qumba, a la Coma, a la Taca i a la Chula. La Martina i el Qumba van cometre alguna que altra errada (o potser van ser els guies?), però van sortir contents dels recorreguts efectuats. La Coma va fer unes pistes molt fluides, llàstima de la falta en el Jumping, i que va impedir el doble 0, però un doble excelent no està gens malament.

En la categoria dels minis, la Taca i la Chula van brillar a les pistes. L'Ana amb la Taca, van resoldre un bon recorregut d'Agility i, tot i que en el Jumping es van eliminar, van tornar força satisfetes cap a casa i no n'hi ha per menys. Però hem de destacar el doble excelent de la Chula que li dóna el passi per competir individualment en el Campionat d'Espanya que se celebrarà al mes de maig. Realment, i degut a una lesió de l'Isma, no sembla que hagin estat absents 5 mesos de les pistes. MOLTES FELICITATS!!

Ja a Grau III, hi teníem a la Gamma, al Cookie i a la Nit. La Gamma, un cop més, va estar sotmesa a les decisions del seu guia i es va eliminar en ambdues mànegues, per tal de perfeccionar algun moviment concret. La Nit, en l'agility va tornar a saltar la passarel·la, però ho va compensar fent un 0 en el Jumping, pujant al 3r lloc del podi. Però el gran triumfador d'aquesta categoria, va ser el Toni amb el Cookie, el qual va realitzar els dos recorreguts impecables, amb força velocitat i, a part de pujar al 1r lloc del podi, va sumar un altre doble excelent, d'aquells que als altres ens costen tan d'aconseguir.

Malgrat el fred i el vent, uns i altres, van marxar contents a casa amb ganes de tornar-hi.

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba