4 gen 13 Reus és lluny, cal matinar i feia vent i fred però hem tingut bons resultats.

201202 Reus Podi Noah201202 Reus Podi Coma

A primera hora segona divisió

A altes hores de la matinada els components de segona divisió del club ens hem plantat a Reus amb un fred que calava els ossos i on l'aire ajudava a que la sensació tèrmica fos encara més baixa, hem començat la competició.

Val a dir, que els nostres representants han deixat el llistó alt, fent molt bones pistes. La Diana amb la Coma ha fet un doble cero, igual que la Noah i en Jordi. Com a resultat, la Noah, més marró i amb el guia més gripós que de costum, ha quedat en primera posició de mini-midi i la Coma en tercera posició d'estandard.

Per altra banda, la Carme amb la Strep ha tingut algun problema amb el balancí i alguna refusada en el jumping i en Samy una falta i una refusada. Malgrat això cal reconèixer les bones pistes i els bons resultats obtinguts per aquests equips.

Moltes felicitats tots els que son capaços de llevar-se tan aviat i fer aquests viatges per disfrutar amb el seu gos

Jordi (Samy)

Després segona divisió però el mateix fred

Amb un vent que aixecava les pedres, hem tingut a la Montse amb la Nit, única representant del club en aquesta categoria. El Jumping ha transcorregut amb alguna volta "marca Nit", però que el jutge ha considerat com una trajectòria "normal" i ha decidit no penalitzar, acabant la mànega a 0.

A l'hora de l'agility, al fort vent, s'han afegir uns "trets" llunyans, amb els efectes que, els que coneixeu a la Nit, sabeu que li provoquen. Tot i això, ha pogut  més el desig de fer pista i la Nit ha finalitzat la mànega amb una gran passarel·la i amb tan sols un refús, per l'ànsia d'acabar el més aviat possible. Així doncs, amb una petita millora respecte a les darreres competicions, hem marxat cap a casa ja pensant en properes proves.

Montse(Nit)


FaLang translation system by Faboba