20 gen 13 En Jordi puntua en les dues proves selectives pel Campionat del Mon.

Els 2500 kilòmetres del cap de setmana han estat ben profitosos.

En Jordi i la Gamma

201301_Galicia_Gamma201301_Galicia_podi_Gamma

L'any passat es van quedar a les portes de seleccionar-se pel mundial i aquest any en Jordi vol fer tot el possible per anar-hi. Tots sabeu el que han treballat i com han anat sacrificant resultats en proves per tal de perfeccionar els diversos punts amb que en Jordi no estava prou satisfet.

Sembla que estan començant a veure alguns resultats. La selecció pel Campionat del Món es fa sobre vuit proves en quatre caps de setmana en que es sumen punts per cada mànega i pel conjunt. Doncs bé dissabte van fer la màxima puntuació en midi (primers en les dues mànegues), aconseguint a més un punt (el tercer) pel Campionat d'Espanya. Diumenge també han fet un doble excel·lent i, per tant, han tornat a puntuar força. Això els ha posat en primer lloc en la classificació provisional, aconseguint a més ja la marca per seleccionar-se per l'equip del Mundial. Addicionalment han fet podi en mini+midi els dos dies emportant-se el trofeu que, per cert, era molt maco.

 

La Neus i l'Ela

201301_Galicia_Ela201301_Galicia_podi_Ela

La  Neus i l'Ela també han anat fins a Galicia, per acompanyar a en Jordi -sobretot-, per participar en l'Exposició -ara que l'Ela ja és campiona jove d'Espanya de belleza vol provar-ho també entre els grans-, per participar en grau I -a l'Ela li convé molt competir en llocs bén diferent i, reconeixem-ho, perque a Galicia es menja molt bé.

Doncs la cosa ha anat repartida. Amb el de l'exposició hem tingut una pega: si heu vist proves de belleza sabreu que els gossos, a més de ser guapos, han de moure's molt dignament. Potser alguns heu vist com es posa l'Ela (després d'un ensurt que va tenir) quan passa a prop una bicicleta o alguna cosa amb rodes en moviment. Doncs be, un dels companys de grup de l'Ela el portava un noi amb cadira de rodes ... Impossible aconseguir que l'Ela mantingués una actitut digna mentre l'exposaven.

En l'agility, la cosa ha anat millor. El primer recorregut el va estranyar molt: gespa artificial, sorolls, obstàcles diferents ... però el segon va anar ja molt millor: molt més ràpida i només va saltar-se la baixada de la pasarel·la per que la Neus no va confiar prou en la seva gossa. Diumenge també han fet molt bones pistes: ràpides i amb alguna errada de les normals en agility, quedant segona al podi final i emportant-se també un dels bònics trofeus.

Ah! Pel que fa a l'apartat gastronòmic, hem descobert un local de tapes molt interessant. En resum, un viatge llarg però bén aprofitat.


FaLang translation system by Faboba