14 gen 13 Aquest darrer cap de setmana, podi tots dos dies per la Striptease i la Gamma. També trofeus per l'Osito, en Harpo, la Nit i la Chula.

Dissabte

201301_Selva_Estrip201301_Selva_Diss_podi_GISMLa gent de grau I va competir amb una tarda agradable, tant per un solet baix que atemperava els rigors hivernals com per les bones actuacions. La Striptease està desenvolupant una bona velocitat i, ni que en algun gir encara s'obre massa (més velocitat requereix una conducció més marcada) va arrodonir una pista a zero (un punt més per pujar de grau) i una altra amb només una penalitzacio. Això les va dur al primer lloc d'un podi on el segon lloc va ser per en Miguel i l'Osito que, amb una pista perfecta, van penalitzar poc més d'un segon respecte al temps previst. En els gossos de mida gran la Mercè i en Harpo van fer valdre la seva regularitat sobre els dos recorreguts, aconseguint pujar al tercer lloc del calaix,

201301_Selva_Diss_podi_GIIISM201301_Selva_Diss_podi_GILEn grau II, doble zero d'en Juanjo i en Qumba que van ser quarts a la general. En Samy va fer un doble excel·lent amb una pista a zero i una amb penalització a la pujada de la passarel·la: un punt més pel Campionat d'Espanya per equips. La Coma va fer el jumping sense cap error i la Noah es va passar una mica de temps en l'agility i no va aconseguir l'excel·lent.

Arribats al grau III i a les mànegues de jumping, la cosa ja estava més negra. El solet havia desaparescut i la humitat ens traspassava per més capes que ens possessim però allà estàvem i calia seguir. En Jordi i la Gamma van fer un agility magistral però en el jumping una execució poc ajustada en els tres primers salts els va impedir repetir-ho a la segona. La Montse i la Nit, en canvi, van tenir un error en l'agility però van fer bé el jumping. Al final la Gamma va ser primera en la classificació conjunta i la Nit segona.

diumenge

201301_Selva_Chula201301_Selva_Dium_podi_GISMDiumenge ja no feia tan de fred ... però va fer una bona ploguda que ho va fer tot molt més entretingut. En grau I la Striptease va fer un altre cop un recorregut excel·lent que la va fer tornar al podi, aquest cop en segon lloc. Això si, el trofeu li van donar sota la carpa per evitar la pluja.

En grau II cal destacar l'actuació de l'Isma i la Chula. L'Isma està recuperant-se d'una lesió i encara no pot correr molt però, treballant la distància i amb un parell d'indicacions de "fora" ben donades, va aconseguir completar un doble excel·lent que acumula pel Campionat d'Espanya i que el va fer pujar al tercer lloc del podi. En mida gran la Coma i en Samy també van aconseguir el doble excel·lent i l'Elena i la Martina van estrenar el seu comptador en grau II amb un zero a l'agility.

201301_Selva_Dium_podi_GIISM

201301_Selva_Dium_podi_GIIISMEn la màxima categoria, en Jordi i la Gamma van fer dues pistes impecables i van aconseguir el seu segon punt pel Campionat d'Espanya. Ja sabem que encara queda temps pel maig però èns tranquilitza veure que ja comença a sumar i, sobre tot, que estan funcionant bén coordinats. El proper cap de setmana tenen a Galicia les primeres proves puntuables pel Campionat del Mon, a veure si poden demostrar el que saben fer.


FaLang translation system by Faboba