30 oct 12 Cap de setmana multi-esportiu, també hem tingut representants a la Cursa per la dona

201210_Cursa_dona_QueraltAquest diumenge, un any més, es va celebrar la Cursa de la Dona. Els diners de la inscripció van destinats a la lluita contra el cáncer de mama i, un cop més, s'han esgotat les inscripcions al cap de 4 dies d'haver obert el termini.

Així doncs, aproximadament 15.000 dones van desafiar als primers freds de l'hivern i es van concentrar a la plaça Espanya de la ciutat de Barcelona. Allà també hi eren les representants del Cànic, a les quals, enguany, s'han afegit algunes familiars de diferents edats, incloses les més petites de la família, com la Queralt, que només amb 2 mesos d'edat ja ha fet la seva primera cursa i segur que no serà la última!

Al llarg de 6'3 kilòmetres i cadascuna al seu ritme, van poder gaudir d'un ambient d'alegria i solidaritat amb les dones que han patit o pateixen aquesta malaltia. Un cop acabada la cursa i després de fer quatre passes d'aeròbic, cadascuna va marxar cap a casa amb la sensació d'haver gaudit d'un matí de diumenge diferent, però no menys satisfetes i amb ganes de tornar-hi l'any vinent, on esperem ser-hi moooltes més!!!!

Montse (Nit)

201210_Cursa_dona_grup


FaLang translation system by Faboba