Trplet del Cànic i triomf d’en Coockie

201210_Badalona_Podi_G1LEn la prova de dissabte a Badalona tot el podi de grau I estàndar va ser de color verd.

El primer lloc va ser per la Diana amb la Coma, primera, que va sumar el seu darrer punt per promocionar de categoria. Aquest equip ha demostrat una fiabilitat impressionant: obtenint un punt cada dia ha aconseguit passar a grau II només en dos caps de setmana.

Darrera la Coma teniem tres pastors de Brie (ni que al podi només n’hi cabien dos). L’Elena amb la Holly (primer puntet), en Juanjo amb en Qumba i, de nou, l’Elena aquest cop amb la Martina. No és una raça gens comú en l’agility però, evidentment, gràcies a la bona feina dels seus guies, les aptituds dels gossos i la feina del criador estan demostrant que ho poden fer d’allò més bé.

Pel que fa als gossos de mida petita i mitjana, també hem estat representats al podi gràcies al segon lloc de la Carme amb la Striptease.

201210_Badalona_Podi_G3SM201210_Badalona_Podi_G1SMEn aquesta jornada va debutar la Maria amb la Lluna i va fer unes pistes molt bones. Bo i que la Lluna es va entrabancar una mica amb un eslàlom que era diferent al que tenim al club, totes dues van demostrar el que poden fer. Segur que donaran molta guerra.

En grau II l’Anna amb la Taca va fer pistes molt fluides treballant amb més distància de l’habitual i aconseguint un excel·lent en la mànega d’agility. En José i en Rufo fan fer bones pistes: a zero la primera i a zero la segona fins al darrer obstàcle en que el gos no va retallar prou el darrer gir i va passar pel costat el darrer salt.

En grau III en Drac va fer a zero l’agility però en el segon recorregut va tenir problemes amb el slalom i no ho va arrodonir. En Coockie, que ahir estava imparable, va fer la millor pista d’agility i un jumping super ràpid aconseguint un doble zero i un primer lloc indiscutible al podi.