13 oct 12 La Noah aconsegueix el punt per passar a grau II i l'Elena amb la Martina i la Diana amb la Coma puntuen en el seu debut.

201210_Valles_Martina 201210_Valles_Elena 201210_Valles_Coma 201210_Valles_Diana 201210_Valles_Noah 201210_Valles_Jordi

Dissabte ha estat un bon dia pels debutants del Cànic.

El primer éxit ha estat de l'Elena que ha començat a competir amb dos gossos alhora: la Hollie i la Martina.

A més del doble debut ha aconseguit un excel·lent a zero amb la Martina i ha estat ben a prop de fer-ho amb la Hollie. No està gens malament!

També per la Diana era la seva primera competició a la RSCE i amb la Coma ja ha fet el seu primer recorregut sense cap error. Tots sabem el que costa fer un zero, fer-lo a la primera és una passada!

Amb una mica més de rodatge, en Jordi i la Noah han aconseguit el punt que els mancava per passar a grau II i diumenge la competiran en la categoria gran. S'ho mereixen per les pistes ràpides i fiables a que ens tenen acostumats.Segur que seguiran triomfant en la categoria superior.

A més gràcies als seus recorreguts en Jordi i la Noah han estat primers al podi de grau I on els han acompanyat, gràcies a la seva regularitat en Josep i la Vilma.

201210_Valles_Coockie 201210_Valles_Diss_Podi_GIII Ni que dissabte ha estat l'esclat dels debutants, els competidors amb més experiència també ho han fet prou bé, especialment en la categoria reina.

Cal destacat els recorreguts d'en Toni i en Coockie impecables i molt ràpids i, bo i que la mala fortuna ha fet que caigués un pal en la recta final el que no ha impedit que quedés en primer lloc acompanyat en el podi per l'Elisenda i en Drac que han fet un jumping espectacular.


FaLang translation system by Faboba