26 ago 12 Aquest cap de setmana a Santa Coloma de Farnés la Gamma i en Drac han estat primera i segon en grau III i la Noah segona en grau I

El grup La Selva ha organitzat aquest cap de setmana una prova doble, dissabte a la tarda i diumenge al matí.

201208_Selva_PodiG1201208_Selva_PodiG3La nostra participació no ha estat massiva. Dissabte en grau I hi havia la Sandra amb en Puf, en grau II en Xavier amb en Runny i en III en Toni amb en Coockie. Diumenge hi havia de nou en Puf, la Neus que debutava amb l'Ela i en Jordi amb la Noah i en Samy. Els acompanyaven en Jordi amb la Gamma, l'Elisenda amb en Drac i en Toni que repetia amb en Coockie.

Dissabte en Runny -que feia temps que no competia- va aconseguir un doble excel·lent i en Coockie completar el recorregut d'agility sense cap penalització.

Diumenge la Neus va debutar però el cert és que l'Ela no anava del tot centrada i no han fet els seus millors recorreguts. En Jordi i la Noah ho han fet millor i, al final, han pujat al segon lloc del podi de grau I.

En Jordi i l'Elisenda han fet dos recorreguts impecables d'agility quedant primer i tercer respectivament després de la primera mànega. En la segona pista en Drac ha fet un zero sense massa problemes però en Jordi i la Gamma ens han fet patir més: a partir de mitja pista en Jordi ha quedat un moment descolocat i cada obstàcle fins al final ha estat un risc imminent d'eliminació. Bo i això ha aconseguit acabar la pista sense penalitzar i, fins i tot, acabar guanyant una prova on en Drac ha estat al final segon.

201208_Selva_Gamma201208_Selva_Drac

 


FaLang translation system by Faboba