6 ago 12 Una prova nocturna a Reus ha possat a prova la nostra resistència física i mental, però ens ha permés passar-ho bé, fer agility i, a més, hem fet un parell de podis i algun puntet.

Per la gran majoria dels membres del nostre club, la ciutat de Reus està força lluny, però quan conflueixen diferents aspectes com: practicar l'agility, possibilitat de fer algun puntet, bona companyia i aprofitar un viatge com si fossin 2 dies, és molt llaminer. Així doncs, a la prova nocturna que ha organitzat el Club d'Agility Neo Reus, s'hi han acostat el Miguel amb l'Osito, l'Ana amb la Taca, el Jose amb en Rufo, el Jordi amb la Gamma, l'Elisenda amb en Drac, el Toni amb en Cookie, el Josep amb la Vilma i la Montse amb la Nit.

201208_Neo_GrupTot i ser nocturna, és a dir, dues competicions seguides, començant la segona a partir de la mitjanit, la prova de grau I de dissabte va començar amb plena "calorada". La Vilma, seguint el seu estil, no va acabar d'agafar la velocitat de creuer necessària i, és clar, sense impuls, haver de pujar a la rampa o a la taula, és una tasca força complicada.

D'altra banda, l'Osito, tot i que cada cop va agafant més confiança, s'ha d'anar acostumant a que, en la pista, a més a més del Miguel, hi ha d'altra gent que el mira i de ben aprop!

El jutge d'aquest cap de setmana, preveient que la prova es pogués allargar més del necessari, va decidir fer les mateixes pistes per Grau II que per Grau III, això si, reduïnt el temps de la màxima categoria per posar-hi més dificultat.

Per fer quatre pinzellades dels notres representants, podríem dir que en Rufo ratlla la perfecció en l'execució de les zones de contacte, que la Taca ha d'aprendre que l'Ana ja fa el reconeixement de la pista per les dues, no cal que el faci ella; que en Jordi va aprofitar per seguir treballant el quiet de la Gamma abans d'iniciar la pista, que a en Cookie la nit el confon una mica, que la Nit no té ganes de fer un doble 0 però que cada cop fa millors passarel·les. He deixat en Drac pel darrer lloc, doncs sembla que el viatge a Suècia li ha provat força ja que va aconseguir un doble excelent amb dues pistes executades amb precisió i rapidesa.

Un bon sopar amb bona companyia, va ajudar a passar les hores que mancaven per començar una nova competició, a quarts d'una de la matinada.

201208_Neo_Podi_Drac201208_Neo_Podi_RufoLa Vilma, entre els somnis, va tenir un malson: la tornaven a fer saltar a mitjanit, sort que ràpid es va despertar i va comprovar que tornava a estar descansant en el transportin. En canvi, a l'Osito la matinada li va pujar els biorritmes i va anar força més segur al llarg de la pista, tot i que encara manca camí per recórrer.

Pel que fa a la resta de participants, s'ha de dir que el sopar, en general, va sentar força bé, doncs el Jose i l'Elisenda van fer ambdues pistes sense penalitzar, llàstima del jumping plantejat pel jutge, amb molts revolts i ajustadíssim de temps, que els va impedir comptabilitzar un doble 0, però no que accedissin al pòdium en primer lloc en grau II el Rufo i en tercer lloc el Drac en grau III.

Així doncs, passades les cinc de la matinada, un cop recollits tots els estris, els nostres protagonistes tornaven cap a casa, amb cansament i son, però amb una nova experiència i amb bones sensacions per seguir treballant.

Bones vacances a tothom,

Montse (Nit)

 

FaLang translation system by Faboba