24 jul 12 Un any mes la competició a Vilallonga de Ter ha estat un exit pel bon ambient, l'organització i els resultats. Brillant actuació dels debutants del Cànic.

201207_Vilallonga_CascadaBon temps, amb la fresqueta que s'agraeix a final de juliol, excursions pels voltants el dissabte (cada cop són mes els grups que ja la fan i ens els anem trobant per la muntanya (ni que sempre hi ha qui prefereix dedicar el temps a un bon àpat) i una excel·lent organització que va fer que, amb més de vuitanta gossos, acabessim poc després de les dues tal com estava previst. Només això ja faria que la tradicional prova de Vilallonga de Ter, aquest any en la seva desena edició, es pogués considerar com un éxit.  Si hi afegim el bon paper dels gossos del Cànic que s'estrenaven en aquesta prova i de la resta de participants -per exemple amb un primer lloc d'en Rufo- i que tots ho varem passar d'allò mes bé, va ser un cap de setmana rodó.

Dissabte

Ja portavem dos anys cercant una cascada i començavem a pensar que es tractava d'una llegenda rural. Aquest cop però, aconsellats per gent local varem aconseguir trobar-la obrint així una nova via per propers anys.A l'excursió varem ser una vintena de persones i hi varem dedicar tot el matí, aprofitant la primera part de la tarda per xerrar o fer unes partidetes de cartes abans de muntar la pista a final de tarda i compartir el ja tradicional i molt abundant sopar. Tot molt bo però per acabar-s'ho tot calia fer un bon esforç però bé, un dia és un dia.

 

Els debutants

El Cànic presentava cinc nous competidors en grau I i el cert és que tots ho varen fer molt bé:

En Fernando i la Piga
201207_Vilallonga_Piga
 
Únic recorregut sense cap falta en categoria estàndar. Van sumar el seu primer punt per grau II i es van endur el trofeu de segon classificat.
En Jordi i la Noah
201207_Vilallonga_Noah
 
Amb una conducció amb estil propi, aquest equip també va sumar el seu primer punt per passar a grau II i es va endur el segon lloc a la final.
La Mam i la Noa
201207_Vilallonga_Noa
 
La Noa va guanyar la primera mànega, acumulant ja el seu primer punt. Un debut immillorable que va demostrar del que és capaç aquest equip.
En Miguel i l'Osito
201207_Vilallonga_Osito
 
L'Osito es va esforçar en la pista, ràpid com sempre i es va guanyar el cor del públic. Bo i la seva petita talla li sobra empenta i voluntat.
La Laura i la Kira
201207_Vilallonga_Kira
 
Amb només una penalització a la primera mànega, la Kira va començar a mostrar tot el que sap fer, en les properes proves ho anirà consolidant.
La Marta i la Uma
201207_Vilallonga_Uma
 
La Uma només va tenir una penalització en el recorregut de cada mànega i va superar -dos cops- el balancí sense ajuda ni cap , força bé!

Els veterans

201207_Vilallonga_RufoEls veterans també s'hi van lluïr. L'Anna i la Taca van quedar segones en una mànega d'agility impecable bo i que una refusada en la segona pista els va allunyar del podi. El gran triomfador va ser, però, en Rufo que -un cop més- va guanyar-se la simpatia del public i que, gràcies a dues pistes sense cap error va guanyar la prova en grau II. Justa recompensa al treball fet i a l'esperit amb que el fan.

En grau III doble excel·lent a zero per la Montse i la Nit i un molt merescut lloc en el podi la final.

 

Els podis

Imatges dels que s'han endut els honors en aquesta ocasió, ens retrobarem amb ells i amb tota la resta d'amics a Firallonga 2013!

 

201207_Vilallonga_Podi_Piga201207_Vilallonga_Podi_Noah201207_Vilallonga_Podi_Nit201207_Vilallonga_Podi_Rufo


FaLang translation system by Faboba