18 jul 12 En Rufo queda segon i suma el seu quart doble zero pel Campionat d'Espanya. Aquesta temporada no hi ha qui l'aturi!

201207_Baix_Podi_diumenge_RufoDiumenge hi havia una prova puntuable pel Campionat d'Espanya 2013, en les mateixes instal·lacions on s'havia celebrat l'Open dissabte, envoltats d'ombra i grans extensions de gespa.

Hi teníem els incondicionals del Josep, el Jose, el Jordi i la Montse, amb la Vilma, el Rufo, el Samy i la Nit.

Al grau I, tot i ser a primera hora del matí, la pista estava ja a ple sol. La Vilma, un cop més, va deixar clar que ella està feta per quedar-se sota l'ombra, però el Josep, persistent com és, no desisteix en insistir en que l'exercici físic aporta bona salut. Qui se sortirà amb la seva? Ho veurem en properes competicions!!

En grau II i grau III, el jutge va proposar unes pistes un pèl complicades, amb el primer salt a l'inrevés, amb túnels al costat de la rampa, i d'altres dificultats. Però al Jose amb en Rufo, no hi ha res que els aturi i van aconseguir fer ambdues pistes sense cap penalització i dins del temps, el qual, us ho asseguro, era força ajustat. Van pujar al podi en segona posició, molt ben merescuda.

En Jordi i la Montse no van tenir gaire sort i, algun refús inoportú i una rampa en lloc del túnel, els va fer que no fessin gaire bones pistes, però, no ho dubteu, ho seguiran intentant en properes edicions!

Bon estiu!!

Montse (Nit)

 

FaLang translation system by Faboba