10 jul 12 Doble competició a Reus amb bons resultats dels nostres representants

201207_Neo_ChulaSi has estat 15 dies sense competicions i tens suor freda, et notes dèbil, irritable i de mal humor, és que tens el síndrome d'abstinència, i què millor per a superar-ho que anar a competir, on sigui, amb la temperatura que faci i a l'hora que calgui?

Així doncs, el Jose, l'Isma i la Montse, acompanyada del Josep que va preferir reservar la Vilma per diumenge amb la fresca del matí, dissabte es van arribar fins a Reus, on el Club d'Agility Neo Reus feia una doble competició.

El jutge va plantejar pistes força assequibles, res comparat amb el que estem acostumats a entrenar, i això va facilitar que tan la Chula com el Rufo fessin un doble excelent i que la Nit, amb la falera de seguir a la Montse, tan sols en treiés un doble excelent amb penalització. A més, l'Isma i la Chula van pujar al podi en 3r lloc.

201207_Neo_Taca201207_Neo_VilmaDiumenge vàrem canviar l'Isma i el Jose, per l'Anna i l'Elisenda, amb la Taca i en Drac, és clar.

En Grau I la Vilma va decidir que no feia prou fresca per fer agility i ens va deleitar amb una llarga espera dalt de la rampa, davant la desesperació d'en Josep. Està clar que l'estiu no està fet per ella, tot i això, li van donar una medalla al quedar en 3r lloc, això si, el jutge va deixar clar que era pel Josep que se l'havia guanyada més que no pas la Vilma.

En Grau II i Grau III, les pistes, a diferència de dissabte, tenien algun gir una mica més complicat, però res que no siguin capaços de fer els nostres representants. Així doncs, l'Anna i la Taca van aconseguir un doble excelent, i així escursar el camí cap al Campionat d'Espanya 2013, alhora que va pujar al 3r lloc del podium. L'Elisenda va acusar el viatge i la primera pista no va sortir del tot bé, tot i que ho va arreglar fent un jumping espectacular. La Nit va fer un gran agility amb una fantàstica passarel•la, però en el jumping no es va acabar de decidir a fer un salt, ja que la Montse trigava a arribar!

En definitiva, un cap de setmana molt profitós, a nivell d'objectius complerts i que ha servit d'analgèsic per poder resistir una setmana més fins la propera competició.

A reveure!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba