21 jun 12 Aquest darrer cap de setmana la Chula, en Rufo i la Nit han tret un bon rendiment a les competicions.

Quan al llarg de la setmana els meteoròlegs ens diuen el temps previst pel cap de setmana, tothom, per regla general, fa plans per aprofitar el bon temps. Però quan es tracta d'un agilista incondicional, tant s'hi fa si ha de fer calor o ha de ploure, que la finalitat és anar a practicar allò que tan li agrada.

201206_Podi_diss_Chula201206_Podi_diss_NitAquest cap de setmana es preveia amb una calor intensa que animava a anar a la platja, però l'Isma, l'Eli, el Jose, l'Anna, el Josep i la Montse, van decidir mullar-se amb la mànega i anar a bronzejar-se a les pistes del Club Agility Marvi.

Els homes del temps no es van equivocar gens i, us asseguro que dissabte a les 4 de la tarda feia un sol i una temperatura dignes de ficar-se a la piscina i no sortir-ne fins les 9 del vespre.

Tots els nostres representants, acompanyats per la Chula, el Drac, el Rufo, la Taca, la Vilma i la Nit, van mirar de passar el més ràpid possible per la pista, en les dues ocasions plantejades pel jutge, cadascú en la seva categoria, és clar!

Els que millor se'n van sortir, van ser l'Isma i la Chula, amb un doble 0 que els va portar a la 3a posició del podium i a afegir un punt més per la classificació pel campionat d'Espanya 2013, i la Nit que, amb un doble excel·lent, es va colocar en 2n lloc.

201206_Podi_dium_ChulaDiumenge, a primera hora, la temperatura no era tan alta com el dia anterior, però ja apuntava maneres!

Els recorreguts en els tres graus no eren complicats i permetien demostrar la velocitat dels guies i els seus gossos. L'Isma amb la Chula i en Jose amb en Rufo, així ho van fer i sense cap penalització. Això va fer que afegissin un altre doble 0 al comptador individual i, a més, que la Chula tornés a pujar al podium, en aquesta ocasió, en 2n lloc.

La Nit va fer dues pistes espectaculars, llàstima que en l'agility va caure un pal quan ja estava abordant el següent obstacle.

Així doncs, ni les altes temperatures ni la temptació de la platja o la piscina, han fet que, un cap de setmana més, tinguem representants del nostre club en una competició, i, tots dos dies, en els podiums.

Fins la propera

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba