11 jun 12 L'Anna i la Taca fan el seu primer podi en grau II amb dues pistes sense cap penalització

Aquest diumenge, el Club Agility Cornellà organitzava una prova a les seves instal·lacions del Parc de Can Mercader, on el jutge Tony Griffin ha proposat unes pistes força ràpides en un dia bastant calorós de principis d'estiu.

201206_Cornella_Podi_Taca201206_Cornella_Podi_VilmaA grau I, en Josep i la Vilma han fet les pistes amb molt bon ritme, el que els ha permès pujar al podi. De fet, amb tant ritme que fins i tot Vilma ha decidit saltar-se una de les zones per tal d'acabar la pista amb més velocitat! Es nota el treball de motivació que en Josep està fent amb ella i l'animem a que continuï en aquest sentit. Poc a poc es van veient els resultats.

A grau II, teníem a en Rufo, la Chula i la Taca. Ni en Rufo ni la Chula han tingut sort a l'agility i ha estat al jumping on han pogut demostrar el que aquests grans equips saben fer i on la Chula ha fet una pista excepcionalment ràpida sense cap falta ni refusada. Per altra banda, la Taca, tot i patir algun moment de malentès amb la seva guia, ha aconseguit acabar totes dues pistes amb excel·lent sense cap falta ni refusada, el que li ha permès quedar primera a la seva categoria, i segona al podi conjunt de mini-midi.

La Nit i en Drac han estat els representants del nostre club a grau III. La Montse i la Nit han realitzant unes pistes rapidíssimes bo i que avui han patit algun petit entrebanc que les ha allunyat de les preuades pistes a zero. l'Elisendra i en Drac han tingut un petit despiste que els ha costat l'eliminació a l'agility, peró desprès s'han refet amb un molt bon jumping.

Anna (Taca)


FaLang translation system by Faboba