11 jun 12 En Rufo va ser segon sobre unes pistes molt exigents en temps

201206_Cornella_Podi_RufoDissabte a la tarda es van ajuntar a Cornellà tres competidors representant al club Canic, tots ells de mida petita i de grau II: en Roony, en Rufo i la Chula.

El jutge, l'anglès Tony Griffin, va fer una pista d’agility molt interessant, però va posar un temps massa just pels els participants ja que en grau II, categoria mini, només va entrar en temps la Chula i pels pèls i molts altres gossos més ràpids es van quedar fora. En Rufo va fer una pista perfecta però sense entrar en temps, en Runny es va eliminar i la Chula va acabar amb zero de penalització.

Pel que fa el jumping, el jutge s’ho va repensar i els temps van ser més accessible per tots els competidors. En Rufo va tornar a fer una pista perfecta; i en Runny va fer un refus. Disortadament la Chula es va eliminar per la seva addicció incontrolable al túnel.

Al final el millor classificat va ser en Rufo que va quedar en segon lloc al podi. Cal dir que, tot i ser pocs representants del club, ens ho vam passar molt bé!

Isma (Chula)


FaLang translation system by Faboba