6 jun 12 La Chula, que va guanyar la prova, i en Rufo obtenen el seu primer punt pel proper Campionat d'Espanya.

Diumenge, al contrari de dissabte, es va aixecar amb núvols i amenaçant pluja, que finalment va fer acte de presència al llarg del matí.

201206_Maresme_dium_Podi_Chula201206_Maresme_dium_Podi_VilmaAls participants de grau I de dissabte es va afegir l'Anna amb la Taiga. Les pistes permetien demostrar el que els guies han treballat al llarg dels mesos, però ja sabem que pels gossos no és el mateix un entrenament en el nostre club que una competició amb obstacles, terreny i entorn en general força diferents. A la Taiga se li va atravessar una mica l'entrada de l'eslàlom i no va poder demostrar el bé que ho sap fer.

La Laura amb l'Sky tampoc van tenir gaire sort, doncs ell insistia en no fer la passarel·la tal com sap fer-la, però la Laura, persistent com ningú, ho acabarà aconseguint, n'estem segurs.

I què us podem dir de la Vilma? Doncs, en la seva línia, fent el 50% de la pista caminant depressa i l'altre 50% corrent, va tornar a aconseguir ser a la segona posició del podi. Sense el punt desitjat, això si, però amb els fans de sempre, als quals, cada cop més, s'estan afegint espectadors d'altres clubs.

201206_Maresme_dium_RufoJa amb pluja, va ser el torn, primer de grau II i després de grau III. Un cop més, pistes molt ràpides i entrades a l'eslàlom complicades, però que no van impedir que el Jose amb el Rufo i l'Isma amb la Chula aconseguissin un d'aquells dobles zeros que tan sommien els competidors d'aquestes categories. A més a més la Chula i l'Isma van ser els guanyadors absoluts de Grau II.

Per sort diumenge la competició no es va allargar tan com el dia anterior i tots els participants varen poder marxar al migdia.

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba