9 mai 12 Aquest darrer cap de setmana s'han disputat diverses proves a benefici de la lluita contra el Càncer. Hi hem estat i hem esgarrapat algun lloc al podi.

Com ja és tradició, per la Festa Major de la ciutat de Badalona, el club d'agility amb el mateix nom organitza un Open per recaptar diners per la lluita contra el cáncer i, per si no n'hi havia prou, des de fa dos anys, han afegit el Badatunel per tal de captar l'atenció de més adeptes a l'agility.

No hi ha cap mena de dubte que ho han aconseguit, doncs en la prova del matí de dissabte, el Badatúnel, hi havia 140 gossos participant. Entre ells hi havia representants del nostre club: en David amb la Kyra, la Laura amb l'Sky, la Montse amb la Nit i, en darrer lloc, el Toni amb en Cookie. I diem en darrer lloc, per que aquest parell van arribar 5 minuts abans d'haver de sortir a pista i sense fer cap mena de reconeixement. Heu de pensar que aquesta prova consisteix en 1 salt, 18 cops un o altre túnel i un altre salt per acabar. Us podeu imaginar el fàcil que és confondre's i fer el túnel que no toca. S'ha de dir que, tot i l'intent dels espectadors d'ajudar indicant el color del túnel que tocava, gairebé tots es van eliminar, però tots ells van finalitzar el recorregut amb un gran somriure. Cal destacar el 3r lloc en la classificació de la categoria mini de la Montse amb la Nit.

201205_Badalona_Podi_Vilma201205_Badalona_Podi_SkyPer la tarda, era l'hora de l'Open contra el cáncer. Es van afegir a l'experiència en Jose amb en Rufo i el Josep amb la Vilma, que al matí havien participat en la Lliga Social del Club. Aquesta prova consisteix en una pista d'agility i una altra de jumping. Els 20 millors equips (guia i gos) de la categoria d'standard i els 15 millors de la categoria de midi i mini, d'ambdues pistes, passaven a la final i efectuaven un sol recorregut d'agility, del qual en surtien els guanyadors definitius. En aquesta ocasió van passar a la final, d'entre els millors, la Laura amb l'Sky i el Jose amb en Rufo. No van tenir gaire sort i van acusar el cansament de tot el dia, però van acabar molt satisfets d'haver pogut col·laborar amb una bona causa.

Diumenge, els nostres participants, es van llevar ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, per poder competir en la que seria la primera prova puntuable pel Campionat d'Espanya 2013. Als competidors de dissabte, s'hi van afegir l'Anna amb la Taca i l'Isma amb la Chula. Hi teníem debutant en Grau III a en Toni amb en Cookie i tornant a Grau II l'Isma amb la Chula. No ens podem oblidar dels participants de Grau I, doncs van ser la nota de color verd en els podiums, tant de la categoria d'estandard, amb la Laura i l'Sky, com en la categoria de Midi/Mini, amb en Josep i la Vilma. Destaquem els bons recorreguts de l'Sky, amb molt bones zones i la velocitat de creuer, accelerant al final com sempre, de la Vilma.

Ha estat un cap de setmana molt intens, amb molt d'agility, amb diversió, amb fred, amb vent, però també amb calor i amb pols, amb bones vibracions i amb ganes de seguir treballant, per poder aconseguir els objectius que cadascú es fixi.

Fins la propera!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba