3 mai 12 La Gamma queda a un pas d'anar al Campionat del Mon, encara pot fer-ho. Exit d'organització de la darrera selectiva al nostre club.

201204_Valles_GammaAquest cap de setmana es disputaven les darreres dues proves selectives pel Campionat del Mon. La Gamma tenia opcions a classificar-s'hi si ho feia molt bé, però ha tingut dues "pegues": d'una banda ho ha fet només bé degut a petits problemes que li han impedit sumar més punts i, d'una altra, un altre competidor directe, en Fran, ho ha fet excepcionalment bé. Al final, amb 58 punts, ha quedat a només un punt d'entrar dins l'equip en midi. Encara podria arribar a posar-s'hi, si a final de mes guanyés el Campionat d'Espanya. No és fàcil però, certament, en Jordi i la Gamma poden

Dissabte es disputava la primera de les proves selectives al Vallés grup caní. No hi havia grau I i només l'Anna es va animar a anar-hi a competir amb la Taca. Gràcies per fer-nos costat! Sobre uns recorreguts oberts però exigents, en Drac va fer un agility excel·lent, acumulant alguns punts però ni la Nit ni la Gamma varen tenir gaire sort. En la segona mànega va ser la Gamma la que va puntuar gràcies al segon  jumping més ràpid de la prova. Ni que hagués preferit puntuar a les dues mànegues encara tot quedava obert per l'endemà a la nostra prova.

201204_Canic_Toni_JessicaDiumenge la darrera selectiva es disputava al Canic. Ni que ara és més fàcil que fa uns messos, organitzar una competició sobre dues pistes segueix sent una feinada i cal la col·laboració de molta, molta gent per tal de sortir-nos-en amb eficiència i dignitat. I així ho hem fet, un cop més, bo i uns problemes amb el cronòmetre electrònic. Gràcies, un cop més, a tots els que ho heu fet possible.

En l'aspecte competitiu, diumenge si que varem fer proves de grau I i en Josep i la Vilma van quedar en primer lloc entre els gossos de mida petita i mitjana. En grau II la Jessica i la Huesos, a les que feia temps que no veiem en competició, van quedar en segon lloc al podi on la victòria va ser per en Toni i en Cockie que, amb dos recorreguts impecables i molt ràpids, tanquen així amb nota la seva temporada. Els desitjem tota la sort l'any vinent en grau III i, evidentment, en el Campionat d'Espanya que es celebrarà a final de mes.

En grau III la Gamma va fer una bona primera pista, acumulant alguns punts però va eliminar-se en la segona quedant al final a les portes de la selecció per l'equip. Com deiem, encara hi pot entrar però per això ha de guanyar el Campionat d'Espanya el que no és gens facil.

Gràcies a tots els que heu ajudat!
(ni que manquen una pila de fotos)
DSC_2291
DSC_2294
DSC_2296
DSC_2301
DSC_2303a
DSC_2303b
DSC_2307
DSC_2312
DSC_2315
DSC_2316
DSC_2364
DSC_2404
DSC_2447
DSC_2447b
01/14 
play pause bwd fwd

FaLang translation system by Faboba