8 feb 12 Fer agility a 9 graus sota zero és inhumà però, a més, aconseguir podi és sobrehumà ... Per sort al club tenim superhomes ... i super dones.

Per qui no volia anar fins a Saragossa, aquest cap de setmana hi havia competició de la Federació Catalana al Vallès Club Caní, a Caldes de Montbui.

201202_Valles_Drac201202_Valles_Samy En aquesta ocasió, dissabte per la tarda competien els participants de Segona Divisió, on, hi teníem a l'Aïda amb la Kira, el Jordi amb la Gamma i la Montse amb la Nit. Cadascú amb objectius un pèl diferents: per l'Aïda i la Kira agafar cada cop més confiança amb les zones, les quals van sortir d'allò més bé; per en Jordi i la Gamma, aquest quiet tan perseguit abans d'iniciar la pista, i creiem que comença a ratllar la perfecció; i per la Montse l'objectiu era aconseguir que la Nit arribi a fer les passarel•les tan fantàstiques que fa entrenant, i, tot i que no ho va aconseguir en la primera ocasió, si que ho va fer en la segona oportunitat que li va donar! Ànims que algun dia ho aconseguireu a la primera.

Diumenge, amb una temperatura de 9 graus sota zero, competien els d'Iniciació. Amb moltes capes de roba, guies i gossos, hi van ser puntuals: en Jordi amb en Samy i en Josep amb la Vilma. Tots ells van sortir a donar-ho tot a la pista, en la qual, a l'estar glassada, el jutge va decidir no posar la passarel•la per por que algun gos es pogués fer mal. Això va trencar alguns esquemes prefixats., però una doble rampa amb una zona fabulosa, va fer pujar a en Jordi i enSam y en segon lloc del pòdium.

Amb una temperatura no gaire més càlida, va arribar el torn de Divisió d'Honor, amb en José i en Rufo i l'Elisenda amb en Drac. A l'igual que en Iniciació, tampoc hi havia passarel•la en l'agility, però un joc de túnels va plantejar una pista d'allò més entretinguda. Tots dos representants van fer un molt bon paper, i en aquesta ocasió, la parella Elisenda-Drac es van guanyar una tercera posició en el pòdium, d'allò més inesperada.

Com podeu comprovar, als nostres agilitistes no hi ha fred, neu ni gelades que els aturi!

Fins la propera!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba