30 gen 12 En Runny, la Taca i en Coockie han estat aquest diumenge a Reus on han fet bones actuacions amb un brillant primer lloc per en Coockie.

201201_Neo_CoockieMentre es disputava la selectiva pel Campionat del Món a Madrid, tres dels nostres equips de Grau II van participar a la prova que el Club Agility Neo va organitzar a les seves instal•lacions a Reus.

201201_Neo_Equip

El Jutge Gregorio Conde va proposar unes pistes força divertides, sobretot l'agility, on en alguns moments els participants van riure tots plegats una estona intentant trobar el següent obstacle durant el reconeixement.

Xavier i Runny van fer una gran pista d'agility aconseguint un excel•lent a 0, però els nervis i una entrada d'eslàlom van fer que, tot i que ja havíen passat per la part més complicada de la pista, s'eliminèssin al jumping.

Ana i Taca van aconseguir a l'agility un excel•lent amb penalització deguda a una mala senyalització de la passarel•la, i un excel•lent a 0 al jumping.

Des de el primer moment en Toni i en Coockie van demostrar que tenien tota la intenció d'endur-se el podi, realitzant unes pistes ràpides i sense cap entrebanc. I així va ser, emportant-se un merescut primer lloc al podi de categoria mini-midi. Felicitats!

Tots tres equips tenen motius per mostrar-se satisfets de la seva participació en aquesta prova, on cada un d'ells està ara una mica més a prop d'assolir els seus particulars objectius, ja sigui per l'obtenció de punts per la participació a nivell individual al Campionat d'España, com per equips.

Anna (Taca)


FaLang translation system by Faboba