5 des 11 Els nostres representants han fet un bon paper en la prova de la federació catalana a Anglesola i la Gamma ha estat primera en iniciació.

201111_Anglesola_Podi_GammaLa prova començava ben aviat al matí amb els participants de segona divisió, entre els que tenim a en César amb la Tina i la Montse amb la Nit. La Tina ha obtingut un excel·lent tant en l'agility com en el jumping. La Nit ha fet l'agilty sense cap penalització, marcant el millor temps de totes les categories però ha fet dues faltes al jumping.

Seguidament s'ha disputat la divisió d'honor. Els recorreguts eren molt complexos però els nostres dos representants: en Jose amb en Rufo i la Elisenda amb en Drac, han sabut fer bones pistes. En Rufo ha fet un doble zero però al final ha penalitzat en temps al marcar el temps uns gossos molt ràpids. Bo i això ha estat quart en la classificació final. En Drac ha estat el millor midi en el jumping però s'ha eliminat a l'agilty quan ja havia superat la part complicada.

Finalment, tancant la jornada, han competit els representants d'iniciació. En aquest cas la Vilma  ha fet amb en Josep dues pistes molt seguides bo i que en el jumping s'ha aturat en el túnel de lona. Per altra banda, la Gamma i en Jordi han fet un doble zero, aconseguint el punt necessari per passar a segona divisió i emportant-se la primera posició de midi/mini.

Jordi (Nit-Gamma)


FaLang translation system by Faboba