29 nov 11 La Vilma segona i la Gamma tercera en el podi d'iniciació de la lliga catalana. Molt bones pistes d'en Rufo -quart- i en Drac en Divisió d'Honor

201111_Podi_Gamma201111_Podi_Vilma201111_Marvi_VilmaAquest cap de setmana tocava competir en la 7a prova de la FCAG. En aquesta ocasió els competidors de 2a Divisió estaven convocats per dissabte. L'Aïda amb la Kira i la Montse amb la Nit, allà hi eren. Cal destacar els jumpings de totes dues, que van acabar amb 0 penalitzacions.

Diumenge va començar força fred, però tot i així, en Samy, la Gamma i la Vilma, competidors de la categoria d'Iniciació, eren allà per intentar aconseguir fer les pistes amb les mínimes penalitzacions per tal de poder passar a 2a Divisió. Tot i no aconseguir els seus objectius, van pujar al podi: la Gamma en 3r lloc i la Vilma en 2n, al no eliminar-se en cap de les dues pistes.

201111_Marvi_Drac201111_Marvi_Rufo201111_Marvi_Samy

En canvi, els representants de Divisió d'Honor, que van fer un bon paper, no van aconseguir pujar al podi, l'agility és així!! L'equip José-Rufo va finalitzar totes dues pistes sense penalitzar, la qual cosa reafirma la bona evolució que han fet conjuntament. D'altra banda, l'Elisenda amb en Drac, gairebé aconsegueixen el doble 0, sinó fos per un pal que va caure "in extremis".

Fins la propera competició, s'haurà de seguir treballant.

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba