12 oct 11Al Vallés, podis de l'Sky, la Chula, en Rufo, en Cookie i d'en Drac que, a més, es classifica pel Campionat d'Espanya individual.

Aquest passat cap de setmana, mentre a França es celebrava el campionat del món d'agility, el Vallès Grup Caní ha organitzat una prova puntuable pel campionat d'Espanya, on van participar força membres del club que, qui sap, potser algun dia també seran en el campionat del món!! Mentre això no arriba, van agafant cada cop més experiència i seguretat en la pista.

201110_Valles_Taca

Dissabte

Els competidors de Grau I eren Sky, Dharma, Mia, Taiga i Vilma. Van fer un bon paper i cada cop estan més a prop d'aconseguir els punts per poder passar de Grau. Ànims!!!

A Grau II, hi competien en Samy, la Gamma, en Rufo, en Drac i les dues Nits, i a Grau III, la Chula. Les pistes eren força asequibles, però també s'han de finalitzar sense penalitzar i això és el que va fer en Rufo amb en Jose a Grau II, el que els va fer pujar al podi. A Grau III, degut als pocs participants, van unificar les 3 categories (standard, midi i mini), però de no ser així, la Chula i l'Isma també haguessin pujat al podi.

Hem de destacar dues grans notícies: d'una banda, el debut de la Verònica amb la Mia. En un principi estava una mica nerviosa, però es va anar tranquilitzant un cop va fer la primera pista. Totes dues ban fer bons recorreguts, tot i que l'slàlom se'ls va resistir una mica (a tots ens ha passat en el nostre debut, oi?). Ànims i a seguir treballant, tot i que els nervis no sé si arriben a marxar mai!!

D'altra banda, l'Elisenda amb en Drac van aconseguir l'agility sense penalitzar que els mancava per poder participar en el campionat d'Espanya per individual, per tant, els fruits del treball, l'esforç i la constància es comencen a recollir, FELICITATS ELISENDA I DRAC!!

201110_Valles_Podi_Rufo201110_Valles_Podi_Sky

Diumenge

Diumenge, en grau I, als participants de dissabte, s'hi va afegir la Taca, que cada cop es troba més segura en pista. Cal destacar que en Josep amb la Vilma va acabar les dues pistes sense eliminar-se i així van aconseguir pujar al 2n lloc del podi; recompensa més que merescuda pel guia.

En Grau II les pistes van ser força més complicades que dissabte, i aquí es va demostrar la qualitat dels nostres representants. Hem de destacar les dues pistes sense penalitzar, a una velocitat vertiginosa, del Toni amb en Coockie que van pujar al primer lloc del podi de Grau II, on els van acompanyar l'Elisenda amb en Drac en tercera posició. En Grau III, aquest cop si, l'Isma i la Chula van aconseguir el 3r lloc.

201110_Valles_Podi_Chula201110_Valles_Podi_Cookie201110_Valles_Podi_Drac

Així doncs, ha estat un cap de setmana molt fructífer en tots els sentits!!

Fins la propera!!!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba