3 oct 11 Diumenge hi havia la segona jornada de competició de la Fira de la mascota. De nou podi en grau I, II i III i, a més, trofeu especial per l'Isma i la Chula.

Diumenge molts dels nostres representants van repetir, varem comptar amb l'Anna i la Taiga o l'Elisenda però al final no van poder venir l'Anna amb la Taca. En qualsevol cas, també aquest cop se'ns va veure al pod i amb gossos diferents (excepte en el cas de la Chula que, al repetir podi, es va emportar el trofeu al millor gos de grau III del cap de setmana en les categories mini i midi.

201109_FiraBCN_Kira201109_FiraBCN_DracEn grau I l'Aida va fer molt bones pistes i, ni que en la primera se li va atravessar la sortida del slalom, va fer un segon recorregut impecable. Això li va permetre sumar el seu segon punt pel canvi de categoria i quedar al final en segon lloc al podi. Ben fet!

En grau II comptàvem amb un titular indiscutible que va fer el seu paper. L'Elisenda i en Drac van guanyar la primera mànega i van completar la segona també sense cap penalització, aconseguint així fer-se un lloc al podi.

En grau III l'Isma, amb més sort que dissabte, va repetir podi i això li va permetre endur-se el trofeu al millor gos de grau III en les categories mini i midi. Un premi amb el que no comptàvem i que ens va fer a tots, i sobre tot a l'Isma, molta il·lusió.

201109_FiraBCN_Isma_Eli201109_FiraBCN_Podi2_Kira201109_FiraBCN_Podi2_Drac201109_FiraBCN_Podi2_Chula


FaLang translation system by Faboba