2 oct 11 Dissabte, a la competició de Fira de la Mascota, vàrem tornar a guanyar en tots els graus gràcies a les actuacions de la Laura amb l'Sky, de la Montse amb la Nit i de l'Isma amb la Chula.

201109_FiraBCN_Sky2Competir a la fira és sempre especial: el terra -de moqueta- no és el millor però tens força public pendent i això sempre agrada. En la competició de dissabte hi havia una dotzena de participants del nostre club i el cert és que ens varem fer notar i no només per l'habitual bon ambient i crits de suport des de les grades.

En grau I varem recuperar a l'Ainara i la Cristina amb la Nelly i la Laika que feia temps que no competien. Ens ha agradat tornar-vos-hi a veure! Pel que fa als resultats n'hem tingut dos de molt bons: d'una banda la Laura i l'Sky van quedat en primer lloc (si no ens equivoquem és el seu tercer primer lloc consecutiu, no està gens malament) i per una altra banda en David i la Kyra, que en el primer recorregut havien ensopegat amb un eslàlom que estava molt a prop del públic, van fer un segon recorregut impecable amb el que han sumat un d'aquells preuats punts per promocionar de categoria i, a més, van quedar en segon lloc al podi. Fantàstic.

201109_FiraBCN_David201109_FiraBCN_Montse_NitEn grau II també teníem representació. En estàndar en Jaume i en Jango han fet un primer recorregut amb qualificació d'excel·lent que els ha deixat al cinquè lloc i ho han arrodonit amb un jumping a zero que els ha portat al final al segon lloc del podi.

En mini la Montse i la Nit han fet dos recorreguts impecables i rapidíssims. Guanyant les dues mànegues no hi havia dubte de que quedarien primeres. També han pujat al podi en Josep i la Fosca gràcies a dos recorregut sense faltes, això si, amb un temps més moderat que ja tenen una edat (tots dos).

201109_FiraBCN_Podi_Chula201109_FiraBCN_Podi_Fosca201109_FiraBCN_Podi_JangoEn grau III l'Isma i la Chula també s'han portat i bo i no aconseguir el preuat doble zero per una falta a la baixada de la passarel·la -que desde les grades no ho semblava- han aconseguit classificar-se en primer lloc.

Així doncs, ha estat una bona jornada des d'un punt de vista competitiu i hem passat tots plegats una bona estona.

201109_FiraBCN_Guanyadors


FaLang translation system by Faboba