13 set 11 En Jordi amb la Gamma, la Montse amb la Nit i la Laura amb l'Sky han pujat al podi a la prova disputada a Mora d'Ebre dins la fira del caçador. Sembla que els que hi han anat s'ho van passar bé.

Aquest cap de setmana hi havia competició a Mora d'Ebre i cap allà varem anar alguns dels representants del club. La prova es feia dins de les activitats de la fira del caçador, al costat del riu, un lloc molt agradable amb la pista envoltada d’arbres i encara bo, perquè feia molta calor, sobretot el diumenge.

201109_Mora_Podi_Nit201109_Mora_Podi_Gamma1201109_Mora_Podi_SkyBo i que Mora d'Ebre queda lluny de casa (més de dues hores de camí) es van animar a baixa la Vilma i la Nit, l'Sky, la Gamma i en Drac.

La prova va començar mes tard del previst. Com hi havia molt pocs participants -perquè coincidia amb una altra prova de la Federació Catalana- varem fer temps per si a algú li donava temps per arribar. No ens va anar malament, així tothom va poder arribar bé i varem correr amb menys sol.

La jornada va començar amb les pistes de Grau I on l’Sky va aconseguir quedar en segona posició sobre el conjunt de les dues mànegues. 

En grau II el nostre equip va realitzar uns recorreguts molts bons. La pista d’Agility era una mica complicada però això no va ser cap impediment perquè la Gamma i la Nit aconseguissin acabar la pista sense penalitzar.

En la prova del Jumping una pista molt ràpida amb algun punt de control, en Drac va afegir un jumping més al seu quadern pel Campionat d'Espanya individual ja hi està ben aprop. La Gamma va realitzar una pista espectacular amb un temps extraordinari i la Nit, amb la Montse, també corria com una bala, llàstima que va caure un dels darrers pals del recorregut, quedant, al final, en Jordi i la Gamma en primera posició i la Montse amb la Nit en tercera.

201109_Mora_Sky201109_Mora_Podi_Gamma2També es va disputar un jumping especial que va anar molt be per poder entrenar coses que normalment no fariem en una competició. Van ser recorreguts molt rapids on la Montse i la Nit van quedar en 4ª posició.

Un cop acabada la prova la Vilma, la Nit i l’Sky varen fer cami cap a casa mentre que en Drac i la Gamma es van quedar a  descansar per tornar a donar canya diumenge.

L'endemà varen començar a les 10 del matí amb molta calor, però els nostres gossos anaven per feina i la Gamma va fer un altre zero en l'agility amb una pista molt ràpida que la va situar en el primer lloc de la classificació.

El Jumping, igual que el dia anterior, era una pista molt ràpida amb alguns canvis, on els nostres participants varen fer uns bons recorreguts. En la classificació final en Jordi amb la Gamma van quedar en tercer lloc.

Després, de nou, un jumping especial on en Drac va demostrar la seva vàlua en una espectacular pista.

Un cop acabada la competició havíem d’agafar forces per la tornada amb un bon dinar i cap a casa amb la sensació d’haver passat un cap de setmana fantàstic, amb bona companyia i dormint i menjant molt be. Esperem a la propera per poder repetir.

Neus (Ela)

FaLang translation system by Faboba