Podis tots dos dies en cada grau

Dissabte

201109_Marvi_podiG3_dissabte_Chula201109_Marvi_podiG2_dissabte_Kaiser201109_Marvi_podiG1_dissabte_KiraLa competició va començar dissabte al migdia i ja des del primer circuit es va veure que els recorreguts no serien massa facils i que els temps fixats serien ajustats. Bo i això, calia superar-los.

En grau I l’Aida i la Kira van demostrar que durant les vacances no han oblidat el que sabien fer, aconseguint classificar-se en primer lloc d’entre els gossos de mida gran.

En grau II van ser en Pablo i en Kaiser els que van pujar al segon lloc del podi conjunt de mini i midi gràcies a dos recorreguts sense cap penalització en en circuit. i només a 0,34 centèssimes del preuat doble zero.

També en grau III varem pujar al podi amb tots els honors: l’Isma i la Chula van quedar primers sobre les categories petita i mitjana, aconseguint així representació en tots els graus del podi.

Diumenge

L’endemà teniem una nova oportunitat de fer bons recorreguts i fer-nos notar i també la varem aprofitar.

201109_Marvi_podiG3_diumenge_Chula201109_Marvi_podiG2_diumenge_Coockie201109_Marvi_podiG1_diumenge_Vilma201109_Marvi_podiG1_diumenge_TacaEn grau I l’Anna i la Taca han compensat una pista en que han oblidat un obstàcle amb una altra amb un recorregut amb qualificació d’excel·lent i molt ràpid que al final els ha fet pujar al segon lloc d’un podi en que els acompanyaven en Josep i la Vilma.

En el primer recorregut de grau II hem vist una pista espectacular d’en Jordi i la Gamma: sense cap penalització i amb el segon millor temps de tots els competidors, incloent els de mida gran. L’Elisenda i en Drac també han fet el seu recorregut sense penalitzar i també hi havia la Fosca i en Coockie que l’han completat amb qualificació d’excel·lent. En la segona mànega, però, no els va anar tant bé a tots i només en Coockie, amb un jumping a zero, él més ràpid de la seva categoria, va arrodonir els dos recorreguts, quedant al final al tercer lloc del podi.

En grau III l’Isma i la Chula van tornar a pujar al podi gràcies a dos recorreguts excel·lents. De nou, per tant, hi ha hagut representants del Canic en el podi de totes les categories.