31 ago 11 Noticies dels nostres amics noruegs

VM 2004La Ingrid ha quedat seleccionada per participar al Campionat del Mon amb la Tulla i ara està entrenant de valent per fer-ho bé. Aquesta serà la seva 13ª participació al Campionat del Mon. De fet l'any 2004 a Montichiari va fer podi per equips en estàndar. Va ser el mateix any en que la Fosca també va fer podi també en mini.

En Jan està treballant amb la Cola, li cal un jumping i tres agility a zero abans del novembre per entrar a la classe campions (és a dir, "pillat" pels punts com nosaltres).

Després del Campionat del Mon tornaran a passar uns dies a Espanya, em temo que cap al sud, que la vida és allà més econòmica que a Catalunya. A veure si poden passar uns dies per aqui.

Han fet una pàgina web: https://sites.google.com/site/lillemajaskennel/ (en norueg però el Google translator fa meravelles). En qualesvol cas, encara que no sapiguey norue ni gaire informàtica, segur que entendreu aquesta:https://sites.google.com/site/lillemajaskennel/file-cabinet/ut-paa-tur-1 (la de les kires).

Un record per ells i gràcies per mantenir-nos informats.

PD: Ells també ens han enviat una foto de les seves vacances, a milers de kilòmetres de casa. Ja l'hem publicat.


FaLang translation system by Faboba