29 ago 11 Sky, Taiga, Cockie ... A Santa Coloma de Farnés hem vist podis dels nous valors del club però també dels ja consagrats: la Nit, en Rufo, la Chula ... i la Vilma ha fet unes pistes força ràpides. Un cap de setmana rodó!
201108_Selva_Anna_LauraLes pistes de la francesa Jacqueline Garrigue, que l'any passat va jutjar nostre club, han estat una bona ocasió per que la gent del Canic demostrés allò que sap fer i per que els competidors més novells comencin a fer-se notar.

Ja el dissabte, en una prova que va començar una mica més tard del previst per evitar la calor i va acabar molt més tard del previst amb força fred, varem veure que la cosa anava bé: en Jango, en Kaiser, en Rufo i la Nit van fer un doble excel·lent a zero: un puntet més en el camí del Campionat d'Espanya que feia proves que no acabaven de trobar.

En el cas de la Montse, a més, va pujar al segon lloc del podi conjunt de mini i midi lluitant amb els competidors més reconeguts de Catalunya. Disculpeu que no publiquem la foto però, entre que era molt tard, que la gossa és negra, que feia fred i la Montse portava la jaqueta negra, la cosa no quedava gaire clara.

El cert és que diumenge l'equip anava mancat d'hores de son. Uns per que van anar a casa per tornar l'endemà d'hora i uns altres per que havien pogut comprovar que els galls de la Selva son extremadament matiners. Això si, comptàvem amb els reforços dels que només pujaven per la prova de diumenge (ni que algun sembla que tampoc havia dormit massa).

201108_Selva_Podi_G1S201108_Selva_Vilma A l'hora de la veritat, en grau I la Vilma va fer una gran pista, va correr i es va endur, amb claretat, el primer lloc al podi on també hi varem veure a la Dharma que, donat el seu estat de salut i la forta calor que feia, va preferir no còrrer la segona mànega.

En categoria gran varem tenir podi de la Laura amb l'Sky i de la Taiga qui bo i tenir algun problema amb l'eslàlom, va persevar fins a completar-lo.

Tal com deiem ja es començen a veure resultats de la nova generació en grau I.

201108_Selva_Taiga201108_Selva_Sky201108_Selva_Podi_G1L

201108_Selva_Cockie201108_Selva_NitEn grau II els grans triomfadors van ser en Toni i en Cookie, als que la manca de son no afecta, i que van fer unes pistes perfectes i molt ràpides que els van permetre endur-se el primer lloc absolut de la prova.

En el podi conjunt de mini i midi els van acompanyar la Montse i la Nit que, gràcies a dos recorreguts sense faltes, van quedar en tercer lloc i van aconseguir el darrer punt que els mancava per classificar-se per la prova per equips del Campionat d'Espanya, fent cert el lema de "si, si, si nos vamos a Madrid". Ara els manca classificar-se a nivell individual; segur que ho aconseguiran.

També van fer doble zero en Jordi amb la Nit (amb aquest resultat ja es garanteix la classificació pel Campionat individual o l'Elisenda amb en Drac, però no hi havia lloc per tothom al podi.

201108_Selva_Podi_G3S201108_Selva_Chula201108_Selva_Podi_G2SPer arrodonir-ho, els nostres representants en la màxima categoria, l'Isma i la Chula, van emportar-se també el primer lloc en la classificació conjunta de mini i midi, arrodonint així una jornada en que se'ns ha vist molt al podi en les categories en que hem presentat partcipants.

Enhorabona a tots i a seguir treballant!


FaLang translation system by Faboba