21 ago 11 Després d'uns dies de turisme i en algun cas amb una mica d'entrenament, tornem a la competició. Un cop més ha fet sol i ha plogut, ho hem passat bé i ... no hem fet gaire excel·lents. Massa calor?

Competició del dissabte

201108_Cantabria_NitM201108_Cantabria_Podi20_NitsDissabte potser va ser el dia més reeixit d'aquesta llarga sortida. En Jordi va fer, un altre cop, podi amb la Nit i aquest cop va ser el de primer.

La Montse, amb la seva Nit, va fer el segon lloc a la classificació conjunta i tots estàvem fent conjetures per si en Rufo hauria estat tercer; un triplet sempre és una bona noticia. Disortadament en Rufo, que també va fer els dos recorreguts amb excel·lent va quedar en quart lloc i, per tant, fora del podi. Això si, va consolidar el seu lloc en l'equip que representarà al nostre club al Campionat d'Espanya.

Cal fer notar que dissabte a la tarda va fer una calor horrorosa on es feia dificil correr, tant pels gossos com pels guies. Per arrodonir-ho varem poder gaudir d'una intensa tempesta d'estiu que ens va permetre finalitzar el dia sota una persistent pluja.

Competició del diumenge

201108_Cantabria_Drac201108_Cantabria_Podi21_TinaDiumenge era la darrera oportunitat d'endur-se algun resultat d'aquesta llarga setmana i tothom s'hi va posar les piles. 

En Jordi i la Gamma han millorat els seus quiets (la seva màxima preocupació a curt termini) però han de tornar a puntuar si volen començar el 2012 en grau III i optar així al Campionat del Mon de l'any vinent.

L'Elisenda i en Drac han acabat el recorregut d'agility en primer lloc i en Josep i la Fosca segons en mini. Amb només cinc gossos sense penalitzar, semblava facil fer de nou algun lloc al podi ... Però no ha estat com pensàvem. La segona pista ha estat complicada -com totes les d'aquests dies- i tant en Drac, com la Fosca (i altres) s'han sorprés quan al enviar-los cap a un tunel hi havia un gran bidó d'aigua (que aguantava el tunel) que els barrava el pas. Resultat? com a mínim una refusada. Això si, el podi ha tingut el seu toc verd gràcies a en Cesar i la Tina que han fet tots dos recorreguts amb qualificació d'excel·lent han estat els nostres representants als llocs destacats.

I ara que?

Això ja s'ha acabat però ens queden encara moltes coses per entrenar. La setmana vinent, com sabeu, hi ha doble horari d'entrenament (amb classe també el dia que normalment no en tenim) pel que, els que vulguin, ja es poden posar les piles. Els que no hagueu tornat, gaudiu de les vacances (i recordeu enviar-nos alguna foto de vacances amb el vostre gos).


FaLang translation system by Faboba