15 ago 11 Paisatges espectaculars, camps de gespa, sol i pluja i sol però ... excel·lents, no gaires. Això si, hi tornarem!

201108_Cantabria_Vista La proposta

El plantejament era temptador: tres competicions en un cap de setmana a l'agost a Cantabria (on fa més fresqueta que a casa, aprofitant les vacances i encara dues proves més al cap de setmana següent.

Hem estat uns quants els que hem decidit aquest any fer les vacances a Cantabria: en Samy (i la Noa), l'Aika, la Nit i la Vilma, la Tina, en Rufo, la  Gamma, la Nit i la Fosca (amb l'Ela) junt amb la Tila i l'Estrip i en Drac i en Morgan. Tota una penya i encara s'hi sumaran el cap de setmana vinent la Taca i la Piga!

Alguns ja varen fer turisme de pujada, altres van venir directament per la competició. Alguns amb tenda de campanya (es pot acampar al lloc de la prova), altres amb autocaravana, altres en hostals ... Cadascú s'ho ha combinat com millor li anava.

Competició del dissabte

201108_Cantabria_Aika201108_Cantabria_Podi13_FoscaLes pistes del dissabte tenien alguns punts però es podien fer. En Ricard va fer un zero a la mànega d'agility amb l'Aika i va quedar en vuitè lloc. Ens va tenir pendents a tots fins el segon recorregut, al cap d'una bona estona ja que hi havia 160 competidors. Va fer una pista impecable fins al darrer salt que va passar pel costat. Una veritable llàstima per que havien fet una molt bona feina.

En mini i midi vam tenir bones pistes de la Fosca que va fer dos recorreguts a zero i va sumar el seu segon punt pel Campionat d'Espanya, posant al final el toc verd al podi. La Gamma i en Drac van fer el primer recorregut a zero -de fet la Gamma va ser la més ràpida de tots els participants, incloent els de mida gran- però en la pista de jumping no ho van repetir.

Competició del diumenge

201108_Cantabria_Nit2201108_Cantabria_Podi14_NitDiumenge varem tenir bones pistes en mini i midi però no els preuats dobles zero. La Nit amb en Jordi va passar-se un parell de segons el que no li va impedir quedar en tercer lloc en la classificació conjunta i pujar al podi. Addicionalment és el primer gos del club que aconsegueix la marca per participar al Campionat d'Espanya per equips.

El quart i cinqué lloc van ser respectivament per la Montse amb la Nit i l'Elisenda amb en Drac, que van fer unes pistes espectaculars.

Competició del dilluns

201108_Cantabria_Rufo201108_Cantabria_Podi15_NitDilluns hem pogut gaudir del clima cantàbric, del que justifica que tot estigui tan verd i tan maco: una pluja d'aigua calenta amb intervals de calor i sol. Les pistes força complicades, però interessants.

Un cop més han estat en Jordi i la Nit els que han salvat l'honor del club gràcies a dos recorreguts sense penalitzar que els han fet tornar al podi. En Rufo ha fet dues pistes boníssimes: la primera a zero i el jumping amb una penalització de 0,39 que l'han classificat en quart lloc absolut. Molt bones pistes també de la Montse amb la Nit i d'en Cesar amb la Tina bo i que no han pogut consolidar el doble excel·lent. En estàndar hem de destacar en jumping d'en Samy, a zero sobre un recorregut molt obert però exigent.

I ara que?

201108_Cantabria_GrupDissabte vinent torna a haver-hi agility però, mentrestant: Santander, cueva del Soplao, Picos de Europa, Comillas ... Segur, però, que algun dia encara farem una escapada per entrenar una mica. Ja anirem informant.


FaLang translation system by Faboba