31 mai 11 L'Elisenda i en Drac s'han fet amb el tercer lloc a la Copa de Catalunya.

Aquest diumenge el cap de setmana de finals de la Federació Catalana d'agility s'ha completat amb la competició individual. El jutge era en Clive Hindersley, un anglès que ha plantejat pistes típiques del seu pais: complicades però interessants i, en aquest cas, molt divertides de fer.

201105_Catalunya_Podi_DracLa prova era a Santa Coloma de Farnés i el primer reconeixement era a les 8 del matí. A més d'un ens va agafar amb una mica de cansament després de la celebració del dia anterior, no només del segon lloc en la competició per equips, sino també de la Champions del Barça. La primera pista plantejada, el jumping, era com deiem, era interessant i divertida: la cosa començava amb un salt de longitud al costat d'un tunel preciós que no tocava, després calia enviar el gos a aquell tunel i correr per fer un salt per la part de darrera, uns quans salts i recollides del gos, un seguit de salts amb un tunel per la boca menys fàcil ... En fi, veieu els videos que allà hi és tot.

El primer en intentar el recorregut va ser en Drac i el cert és que se'n va sortir força bé: cap penalització sobre un recorregut  que més de la meitat de participants no van arribar a completar i quart lloc en la classificació de la mànega. En mini la Fosca també es va portar i va completar el jumping sense cap penalització quedant en cinquè lloc de la seva categoria. La Chula va tenir menys sort, corria molt i l'Isma no va arribar a cridar-la través d'un salt (de fet va relliscar i gairebé se'n va a terra). Van acabar per tant la pista amb un refús i una petita penalització de temps gràcies a la velocitat a que la Chula va fer el recorregut. En Rufo també va tenir un problema amb l'eslàlom i va fer un refús amb el que també va penalitzar en temps. La Nit i la Montse van fer una pista espectacular, rapidísima però la Nit va decidir prendre una roda que li quedava prop del camí i que no estava prevista amb el que al final acabaria eliminada.

La segona mànega, no podia ser menys, tenia problemes ja des del segon salt, que s'agafava per darrera. Un túnel que no calia fer al davant de la pasarel·la i ja al final  un salt de longitud al que arribaves per un costat i del que calia sortir per un altre evitant un salt que s'oferia temptador davant el gos. Tota una aventura!

Aquest darrer circuït va començar per mini. La Chula va fer una pista espectacular sense penalitzar amb el que semblava que hauria de millorar la qualificació respece a la primera mànega. La Fosca tenia algunes possibilitats però després de la pasarel·la en Josep no va girar prou el cos i la Fosca no va sentir (o voler sentir) que la cridava amb el que va anar a parar al túnel que no corresponia. Encara ens quedava en Drac que, si no s'eliminava, tenia possibilitats en midi. Així ho va fer: pista perfecta i un bon temps Era questió de veure que feien els altres participants que l'acompanyaven a les posicions del capdamunt. Al final l'Elisenda i en Drac van acabar en tercer lloc, dins el podi i l'Isma i la Chula cinquens, a tocar del podi.

En resum. una fantàstica actuació per uns debutants que han disputat aquest trofeu als millors competidors catalans que compten amb molts més anys d'experiència.

201105_Catalunya_Drac201105_Catalunya_Chula201105_Catalunya_Fosca201105_Catalunya_Rufo201105_Catalunya_Nit201105_Catalunya_grup


FaLang translation system by Faboba