2 mai 11 L'endemà del sopar de Campllong, Anglesola venia costa amunt però l'equip és l'equip i, a més, teniem el repte de consolidar el podi en mini. L'expedició va valer la pena.

Això d'Anglesola està lluny (suposem que també per ells quan viatgen a alres clubs) i el fet que el reconeixement de pista fos a dos quarts de nou del mati ens obligava a llevar-nos d'hora. Quina mandrà després de la prova de Campllong! El cert és que, bo i la distància, tots varem aconseguir arribar-hi exactament a l'hora fixada (el primer cinc minuts abans i el darrer dos minuts després). El fet comencessin el reconeixement abans de l'hora que havien dit ("pensàvem que era a un quart") va afegir una mica d'emoció al dia i quan vàrem veure la primera pista, amb un túnel en U enganxat a cada banda de la rampa, ja se'ns va quedar bloquejat l'estòmac.

201105_Hotelcan_Fosca201105_Hotelcan_Rufo201105_Hotelcan_DracPerò cap obstàcle és prou gran pels nostres petits companys i, bo i que la Fosca es va eliminar (com el 80% dels participants) en Drac i en Rufo es van portar com uns valents, acabant la pista en primer i segon lloc respectivament. Després, per arrodonir-ho, en la segona mànega, que també tenia les seves coses, tots tres van acabar el recorregut sense problemes.

201105_Hotelcan_podiAixò va ser un altre pas ferm en la nostra classificació. Pel que fa a l'equip, un cop s'han suprimit els tres pitjors resultats de cadascú, hem millorat una mica el nostre resultat. Com la Fosca i en Drac han fet campana algun dia ens resten menys punts que a altres participants que han anat a totes les proves. Així abans d'aquesta prova portàvem una puntuació de 628 punts i els nostres perseguidors de 598. Bo i que aquest cop ells han classificat un gos de mida gran en primer lloc en cada mànega nosaltres hem acumulat un primer i un segon. Això ens hauria de donar una mica més d'avantatge de cara a la darrera jornada de la lliga d'aqui a dues setmanes.

En classificació individual de mini en Rufo tenia abans de la prova 300 punts i el primer classificat, 309. En aquesta prova en Rufo ha puntuat les dues mànegues i ha estat segon mentre que la Saroa, que anava primera, va eliminar-se en la primera mànega. Amb això, considerant que en Rufo haurà de descartar una prova amb 6 punts mentre que la Saroa no en descarta cap per que un dia no va participar, haurien de quedar molt a prop un de l'altre. Tot quedarà obert, per tant, per la darrera prova. L'emoció està garantida fins al darrer minut!


FaLang translation system by Faboba