11 abr 11 A la prova de la Federació Catalana disputada a Bàscara, la Nit ha estat primera amb dues pistes espectaculars. La Fosca segona i en Drac quart, han donat una empenta a l'equip.

201104_Bascara_NitAcostar-se a Bàscara per començar a correr a dos quarts de nou requereix d'un cert esforç de disciplina però tots varem aconseguir-ho encara que en Josep i la Fosca (als que a més els va tocar sortir en primer lloc) vàren arribar un pèl més enllà del que seria raonable.

Vàrem començar amb un agility obert però amb alguns punts on la velocitat feia difícil conduir els gossos més ràpids i on una taula a menys d'un metre d'un tunel feia una mica de por. En Josep, primer, va fer la pista a zero i en un temps raonable, bo i que en un canvi ceg gairebé perd a la seva gossa, que seguia recta cap al següent salt sortint del túnel. Poc després, la Montse va fer una pista molt bona, amb una passarel·la que feia goig de veure i, tot i que ens va posar l'ai al cor quan després de la taula la Nit anava directa cap a un salt que no tocava, va aconseguir reconduir-la al darrer moment. Així, va acabant sense faltes i amb un bon temps. En Drac va fer un excel·lent però en Rufo va fer més penalització i la Chula va sorprendre'ns quan, dins una pista espectacular, va fer un tomb per baixar de la taula adreçant-se directament cap al túnel veí i eliminant-se.

En la mànega de jumping, la Montse i la Nit van consolidar una pista molt ràpida, en la seva línia, que els va portar al primer lloc de la classificació. La Fosca també va fer una pista a zero, més lenta que ja té una edat, però bo i això, va quedar segona al podi. En Drac va ser al final quart i, com aquest club també va fer podi pel quart, varem aconseguir tenir tres de quatre llocs al podi. Ja sabeu que, gràcies a en Xavier i l'Elisenda, podeu veure tots els recorreguts del dia en la pàgina Youtube del club.

Pel que fa a la classificació de la lliga, l'Elisenda segueix liderant el midi (potser ja és impossible que l'avancin) i l'equip ha fet un petit pas endavant ja que els nostres perseguidors no van fer una actuació excepcional. En Rufo no va tenir sort i gairebé no va puntuar en mini però el cert és que la gossa que va en primer lloc, a pocs punts de distància, tampoc va tenir gaire sort i, de fet, va quedar per darrrera d'en Rufo. Creiem que quedaran igual o en Rufo recuperarà algun punt. Queden dues proves: la propera a Anglesola i una darrera al Prat de Llobregat i és clar que estarem patint fins al darrer moment. Bé, això és també l'interés de la competició.

El moment dolç del dia va venir quan varem descobrir que el guanyador de la prova, és a dir, la Montse, tenia a més del trofeu, un tortell d'una mida considerable. El varem poder tastar tots i encara li en va quedar un bon troç per endur-se a casa. Bons recorreguts, resultats, solet, bona companyia, tortell... Una bona jornada, fins la propera!

201104_Bascara_Podi_Grup


FaLang translation system by Faboba