3 Abr 11 L'Isma ha estat segon amb la Chula i en Josep i la Fosca tercers. El nostre club s'ha emportat el trofeu per equips.

S'acosta el final de la temporada i el nostre grup segueix liderant la classificació de la Federació Catalana d'agility en la nostra divisió així com les classificacions individuals de categoria mini i midi (no tenim cap competidor en categoria estàndar) però mantenir-ho no és fàcil i la resta de participants també ho fan tan bé o millor que nosaltres.

201104_Cornella_Fosca201104_Cornella_ChulaAmb aquest escenari hem arribat a la prova de Cornellà, calia sumar punts tan a nivell individual per en Rufo  i en Drac com per tot l'equip. La primera mànega ha estat la de jumping on la Chula i la Nit han fet bones pistes i la Fosca ha acabat sense penalitzar. En Drac ha fet un excel·lent però en Rufo ha fet un refús amb el que ha sumat més temps i ja no podia fer l'excel·lent. Manteniem per tant dues opcions a puntuar dins l'equip.

En la segona mànega en Drac s'ha eliminat al prendre la boca incorrecta en un tunel en "U" mentre que la Fosca, que avui s'ha portat com cal, ha fet un bon recorregut sense penalitzar que li ha comportat quedar en tercer lloc en la suma de mini i midi. Aquest cop, per tant, ha estat ella la que ha sumat punts per l'equip. Els nostres perseguidors més directes, però, no s'han adormit i un d'ells estava també al podi. Esperem que la  distància que els portàvem (sobre tot gràcies a la magnífica actuació de la darrera prova) sigui prou per que no arribin a superar-nos. Ho veurem quan publiquin les classificacions provisionals (en principi a mitjans de setmana).

Pel que fa a la classificació individual, l'Elisenda i en Drac no han de patir gaire, tenen el primer lloc gairebé garantit. Ara bé, en mini la cosa és molt diferent. En Rufo només porta sis punts d'avantatge sobre el següent classificat. Avui, però, la cosa no variarà per que la segona classificada en mini tampoc ha puntuat. Així doncs tot queda obert, especialment considerant que només es consideren els 17 millors resultats de les 20 proves que es disputen.

Al final de la prova la Chula ha estat segona, la Fosca tercera i la Nit cinquena. Això ens ha valgut emportar-nos un trofeu al millor club de la competició amb el que no comptavem.

Ja veieu, doncs, que tan per equips com en categoria mini l'emoció es mantindrà fins la darrera prova de la temporada. Ja anirem informant.

201104_Cornella_Equip


FaLang translation system by Faboba