29 mar 11 En la prova del darrer dissabte l'Aida i la Kira van ser primeres en grau I, en Jon amb la Crazy tercer i en Toni va fer el seu primer punt amb en Cookie. La Ingrid va ser primera i segona en grau III.

201103_Marvi_PernilLa prova de dissabte tenia un doble interés.

Certament teniem ganes de competir per demostrar el que sabem fer, per disfrutar amb el gos, per canviar de nivell, per anar al Campionat d'Espanya ... `

Però  hi havia un altre motiu: ja feia dues setmanes que els nostres representants a la rua de Carnestoltes (l'equip SuperCanic) van guanyar un fantàstic pernil de Jabugo i encara no l'havíem tastat. Finalment li hem pogut fer justicia entre tots!

201103_Marvi_Crazy201103_Marvi_KiraEn l'aspecte esportiu, ha estat bén profitòs per l'ànima del SuperCanic: en Toni va aconseguir per fi puntuar amb en Cookie, una fita que feia temps que es merexien. Ara sabem ja que l'endemà a Reus ho va repetir. No va pujar al podi per que el seu gos, que és un bronca, es va passar l'entrada de l'eslàlom quan hi va arribar a tota velocitat.

Això no vol dir que el podi quedés sense gent del Canic. L'Aida i la Kira i van ser al capdamunt gràcies a dues pistes amb qualificació d'excel·lent i en Jon i la Crazy, en la seva darrera prova d'aquesta primera estada entre nosaltres, van ser tercer en la final.

201103_Marvi_IngridEn grau II la cosa pintava molt bé després de la primera mànega. En Drac, la Tina i en Rufo havíen superat l'agility sense penalitzar. Això els acostava al seu objectiu de fer un doble zero o doble excel·lent (segons el cas) en el dia. El jutge va plantejar però un jumping amb un recorregut possible però amb un temps molt exigent. Només un dels prop de 30 participants va completar el recorregut sense penalitzar (i fent exactament el TRS). Per tant, tots ells van sumar una mica de penalització i es van esvair les opcions al punt.

Cal fer notar que aquesta era la prova de debut d'en Jango en grau II i que, bo i venir poc a entrenar, va aconseguir una qualificació d'excel·lent en aquest jumping.

En grau III després de la mànega d'agility lideravem la classificació en totes les categories: en standard la Cola, en midi la Tulla i en mini la Fosca. Al final, però, només la Ingrid va consolidar la seva actuació quedant en primer i segon lloc ja que la Fosca i en Josep es van eliminar en un túnel situat perillosament prop de l'entrada del slalom.

 


 


FaLang translation system by Faboba