18 feb 11 Punt i primer lloc de l'Aika en el seu debut, punt pel Runny i bona collita de dobles excel·lents que ha garantit la plaça al Campionat d'Espanya per equips de la Fosca, la Tina i la Chula.

201102_Ricard_finalL'Aika està a punt de fer els 18 messos i en Ricard s'ha afegit amb tots els honors a la promoció d'agilitistes d'aquesta temporada. Ha aconseguit fer el seu primer recorregut oficial sense cap penalització imposant-se, a més, en aquest primer circuit sobre la resta de competidors i va estar a punt de fer-ho en la segona pista, Una fita que tots voldríem pel nostre cas i una mostra de la bona feina feta des que va arribar, amb tres messos, al nostre club. Enhorabona, ja tenim un nou reforç en l'equip de grau I!

201102_Marvi_Rufo201102_Marvi_RunnyEntre els més nous hi ha hagut, però, més bones actuacions: en Runny ha fet la pista a zero que feia temps que es mereixia, l'Aida ha recuperat la bona execució de les zones de baixada dels obstàcles. La Huesos ha tingut problemes amb un balancí que creiem no estava prou ben regulat i que li costava molt fer baixar amb el seu poc pes. Cal parlar també d'en David i la Kyra que, a més de fer una pista excel·lent, ha quedat en tercer lloc a la classificació conjunta.

Hi ha hagut també bones pistes dels més grans. La Fosca, la Tina i la Chula, tercera absoluta diumenge en grau III, ja estan seleccionats per la prova per equips del Campionat d'Espanya. Ja hi tenim quatre representant en un equip molt digne però ... en volem presentar dos i també molta més gent en individual. Endavant que anem per bon camí. Un exemple en pot ser el punt doble i excel·lent a zero d'en Rufo.

201102_Marvi_podi_Kyra201102_Marvi_podi_Rufo201102_Marvi_podi_Chula

FaLang translation system by Faboba