llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

Exercicis per aquests dies

LiLa 2LiLa 1Propio18 mar 20 Estem publicant exercicis per fer aquests dies en que ens toca estar a casa amb el nostre gos,.

Podeu consultar-los accedint a la part privada de la web amb el vostre usuari.

Si teniu qualsevol problema, envieu-nos un whatsapp o truqueu-nos.

 

Suspensió temporal d'activitats

13 mar 20 Seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i l'edicte de l'Ajuntament de Cabrera de Mar ens veiem forçats a suspendre temporalment les activitats del club.

Us mantindrem informats per Telegram, Facebook, Google calendar i la web del club. Lamentem les molèsties derivades d'aquest fet i esperem poder-nos retrobar bén aviat.

Suspenem la lliga de dissabte

12 mar 20 Pel moment no ens plantegem suspendre les activitats del club però tampoc volem forçar a ningú a anar-hi si no li convé. Per això hem suspès la lliga social de dissabte on, en tot cas, faríem classe normal amb la gent que hi pugui anar.

Doble zero d'en Bruc i en Drac

11 mar 20 Amb dues pistes a zero en Bruc ha guanyat la prova de diumenge a Les Fonts en L i en Drac, també amb dos zeros, ha estat segon en M

Llegir-ne més...

SaturFAIL

10 mar 20 Força eliminats en unes pistes de grau 2 que es van atravessar a tots els competidors del club

Llegir-ne més...

3 feb 15 Dissabte a Igualada triple podi del Cànic en la màxima categoria amb unes pistes molt exigents i molt de fred

A la màxima categoria de Canina, van anar a passar fred a Igualada, en Drac, la Gamma, la Coma i la Sacha. Aquesta última estava malatona i sols va poder competir diumenge. 

201501 Rivalcan ComaDissabte per la tarda, sense sol i amb un fort vent s'havia d'estar molt motivat per fer les pistes. A l'agility, en Jordi anava amb ganes de provar el "parche" de la passarel·la, el "baixa" que va sortir molt bé però va tenir mala sort i un túnel trampa sota la rampa el va eliminar després, una llàstima! La Coma i en Drac van tenir més sort i van aconseguir acabar la mànega amb un 0 dintre de temps.

El Jumping va ser una escabetxada, una sortida molt ràpida i tècnica va matxacar a la majoria d'equips, però no als nostres que van solventar sense problemes aquest punt. Tot i això, la Gamma va sortir-se del eslàlom ja que en Jordi la va animar massa. La Coma va tirar el penúltim pal però va aconseguir un doble excel·lent brut i en Drac la va fer a zero obtenint un doble excel·lent net. Finalment, un complet al podi: Drac i Coma, primers de les seves respectives categories i Gamma, tercera.

Diumenge, la Sacha ja estava més animadeta i va fer un bon agility però va tirar un pal i no es van quedar al jumping per no forçar la gosseta que ja té un pleno de jumpings. La Diana, amb la seva puntualitat habitual, no havia reconegut pista i la va fer prou bé amb ajuda externa del públic però com no sempre estaven ben situades, la Coma va tirar un pal. En Drac també va tenir mala sort amb la guia, desprès de dues manegues amb en Morgan, l'Elisenda va fusionar pistes i també es va despistar i fins i tot el va cridar com a Morgan en algun moment; amb molta sort, van acabar només amb un pal a terra, podria haver estat molt pitjor. La Gamma i en Jordi van seguir de pega. La Gamma va fer el baixa sense parar-se i quan en Jordi li va fer el time-out, el jutge li va marcar un refús; amb el punt perdut en Jordi va optar per repetir la passarel·la, eliminat-se en aquesta mànega. En el jumping, la Coma i en Drac el van clavar però penalitzant per temps i la Gamma, per fi, es va treure el mal gust de boca del cap de setmana amb un molt bon temps en aquesta mànega i per fi, un cero. Aquest cop, vam rascar el podi, amb un quart tant de la Coma com d'en Drac.

Per finalitzar la jornada, amb vent, però aquest cop amb sol, la Nina i la Diana van participar al pre-agility, on van fet una pista força llarga que consistia en hops i túnels, sense cap error i sols tirant un pal. Es nota que hi han ganes de començar!

Elisenda (Morgan/Drac)
FaLang translation system by Faboba