23 feb 12 Nova edició de la festa de Carnestoltes amb molts més assistents. Triomf dels Gosbusters i doble d'en Toni (Coockie)

201202_Carnestoltes_02
201202_Carnestoltes_03
201202_Carnestoltes_04
201202_Carnestoltes_05
201202_Carnestoltes_11
201202_Carnestoltes_12
201202_Carnestoltes_13
201202_Carnestoltes_15
201202_Carnestoltes_18
201202_Carnestoltes_21
201202_Carnestoltes_23
201202_Carnestoltes_24
201202_Carnestoltes_27
201202_Carnestoltes_28
201202_Carnestoltes_35
01/15 
play pause bwd fwd

LA FESTA

Aquest any erem força més gent, va estar molt bé però no varem poder gaudir prou temps de les disfreses (excepte algun exaltat que ja va venir disfressat de casa). A veure que se'ns acudeix per l'any vinent!

Hem tingut algunes disfresses espectaculars: molt treballades, imaginatives, originals, sorprenents ... I la visió dels guies amb els complements més exòtics: pistoles de captures d'ectoplasma, taules ben servides, animalons de tota mena ... fent agility, ha possat a prova a més d'un gos i ha despertat força riallades entre els assistents.

La competició

201202_Carnestoltes_Podi_Chula201202_Carnestoltes_Podi_MiaCom cada any, hi havia la competició Open d'agility que es regeix per normes estrictament competitives, cercant la millor execució del gos ... sempre que el guia vagi disfressat. En aquesta prova s'han imposat en Toni i en Cockie gràcies a una vertíginosa conducció en que no tenia temps ni de marcar els girs al seu gos. Només hi havia trofeu pel millor i en Toni ho ha tingut clar, la nostra enhorabona!

DSC_1266Abans de l'Open hi ha hagut, però, la competició oficial en que s'han decidit a debutar la Maria amb la Dana i la Sandra amb en Puf. Els donem la benvinguda a aquest nou nivell en la pràctica de l'agility.

Cal dir que en la prova oficial de dissabte varem tenir força bons resultats: la Verònica i la Mia van estar primeres en la prova de grau I i l'Isma i la Chula van guanyar la combinanda de grau II i III.

201202_Carnestoltes_TonisPer altres participants l'objectiu era sumar algun punt més per aconseguir anar al Campionat d'Espanya i es van fer passos en aquest sentit. L'Anna, que fa res que va passar a grau II amb la Taca, està mirant de classificar-s'hi per completar els equips Canic de competició. Aniria molt bé que ho aconseguís per que son un equip molt competitiu però ho te força dificil perque queda poc temps però ho està treballant intensament. De moment ha aconseguit el seu segon doble excel·lent però encara ni manquen quatre. Sort! En Toni i en Cockie ja estan classificats per equips però es mereixen participar també a la prova individual. Han sumat una altra mànega d'agility a zero, ja només els cal fer dos zeros més en agility. En Josep i la Fosca van seguir amb la seva trajectòria irregular, només els mancaven dues mànegues d'agility i n'han lligat una, esperem que també aconsegueixin classificar-se a nivell individual per aquest que serà el darrer Campionat d'Espanya de la Fosca (que amb els seus més de tretze anys ja n'ha fet prous). En Xavi i en Runny no van tenir sort aquest cap de setmana però comptem amb ells per l'equip. Els manquen dos dobles excel·lents, endavant Xavi, vosaltres podeu!

Les disfresses

201202_Carnestoltes_Podi_DisfressesMolt nivell com cada any. Els jutges reconeixien que els va ser molt dificil decidir-se i van valorar la creativitat, la feina, la posta en escena, la diversitat ... Al final van donar els premis individuals a un mono molt "mono" acompanyat del seu plàtan, pel Ketchup que acompanyava un gos salxitxa i a un simpàtic llop acompanyat de tres porquets.

En la categoria de grups hi havia també força dubtes, al final el premi ha estat pel GosBuster, el nombròs grup de nostre club que es va presentar amb unes poderossísimes armes de captura d'ectoplasta, amb sofisticats mecanismes de detecció i emmagatzematge i acompanyats d'una mostra d'allò més variat dels fantasmes que havien capturat fins aquell moment. Bona feina i bon resultat, enhorabona!

201202_Carnestoltes_Grup_Gosbuster

FaLang translation system by Faboba