Relació de proves disputades en la lliga social i resultats de cada jornada.

Resultat lliga Març 2018

24 mar 18 Avui calia fer un esforç per sortir de casa amb la pluja però alguns ho han fet i els ha anat bé. En C en Jazz i en Lerwick fan un salt endavant i es situen segon i tercer respectivament. En D la Mela guanya i es posa primera mentre en competició en Fox, acabat de pujar des del D, es posa primer i la Lola escurça distàncies. En G guanya la Cora i es destaca com a primera.

Resultat lliga Febrer 2018

18 feb 18 Pistàsses de la Brook i la Kira en debutants on en Teddy i la Brownie també sumen la màxima puntuació. En iniciats en Ripper torna a guanyar i consolida el seu lloc. En precompetició zeros d'en Fox que destaca com a primer i de la Boira. En competició un cop més guanya la Lola i s'acosta una mica més a en Panx. En alta competició guanya en Drac que així retalla distàncies amb la Cora.

Resultat lliga Gener 2018

27 gen 18 En Link i la Nayru tornen amb força en debutants. En Robert i la Lluna triomfen en iniciats amb una pista a zero. En precompetició en Fran segueix consolidant el seu lloc. En competició torna a guanyar la Lola però en Panx segueix al davant i en alta competició torna a guanyar la Cora.

Lliga disc dog Novembre 2017

4 nov 17 La Sally aquest cop portada per en Marc, conserva el liderat amb una jornada espectacular. La resta de competidors no han estat gaire inspirats i no hi ha hagut gaires canvis en la classificació.

Resultat lliga Novembre 2017

4 Nov 17 La Cloe ha fet una gran pista en debutants (ni que la Vipper després ho ha petat). En C pista rapidíssima de la Sally però la Thai ha imposat la seva fiabilitat. En D ha guanyat en Fox que s'acosta una mica més a en Thor que ha estat segon. En competició en Toni repeteix doblet amb la Piña i en Panx i en G s'imposen en Drac i la Cora

FaLang translation system by Faboba