Relació de proves disputades en la lliga social i resultats de cada jornada.

Resultat lliga Juliol 2021

3 jul 21 La darrera jornada de la lliga 2020/2021, amb puntuació doble i sense cap posició tancada, ha portat més d'una sorpresa.

Resultat lliga Juny 2021

5 jun 21 La Quimera s'estrena amb una pista estratosfèrica en debutants. En iniciats, pista impecable de la Irene i la Nina que passen al primer lloc. En avançats la Blanca i la Buti s'estrenen guanyant la prova amb una molt bona pista. En precompetició la Clara guanya amb la Kora i passa al primer lloc empatada amb la Cloudy i només un punt per davant de la Lluna. En competició guanyen en Marc i la Mia i en alta competició l'Ezequiel amb la Mel.

Resultat lliga Maig 2021

16 mai 21. Tornem a la lliga social després d'algunes pujades de categoria (on com sabeu t'emportes els punts que tenies però amb el topall dels del primer en aquell nivell). La Mya guanya en debutants es distancía. En iniciats l'Alba i en Grop es marquen una pistassa posant un temps molt exigent a la resta de participants. En D l'Ares fa també una pista impecable i ràpida i es manté al capdavant. En precompetició la Clara guanya amb la Kora però son la LLuna i la Cloudy -segona i tercera- les que empaten al primer lloc. En comptetició la Patum completa la pista i es posa primera i en la màxima categoria torna a guanyar la Juli amb la Cora.

Resultat lliga Març 2021

28 mar 21. Per fi hem pogut reprendre la lliga social! En debutants molt bones pistes de guies que ya competeixen amb el seu segon o tercer gos. En iniciats pista molt ràpida i acurada de l'Eva i en Muxu. En precompetició l'Olga i la Clowdy destaquen amb una pista espectacular. En competició en Joan Miquel guanya amb la Cloe i en el màxim nivell és la Juli la que ho fa amb la Cora

Resultat lliga Setembre 2020

2 oct 20. Comença la lliga 20-21 amb bones pistes de l'Oriol i l'Ella en debutants. En C hi ha hagut una gran rivalitat i al final s'ha imposat la Neus amb la Patum però seguida de molt a prop per en Rafa amb en Grum. En precompetició l'Ariadna ha fet valdre la seva experìència amb la Maya i en les categories de competició la victòria ha estat per en Marc amb la Mia i en Victor amb en Bruc. Propera jornada: el 24 d'octubre, us hi esperem!

Resultat lliga juliol 2020

12 Jul 20. Represa de la lliga social després de la pausa pel confinament. En debutants l'Ares es marca una bona pista i fa un salt cap amunt en la classificació. En iniciats son la Eugènia i la Clara les que pugen posicions. En precompetició en Jesús guanya i puja llocs amb la Mim. En competició en Jazz consolida el seu primer lloc al guanyar i en alta competició tot està obert al haver-hi quatre competidors amb només dos punts de diferència.

Resultat lliga Febrer 2020

20 Feb 20. Grans pistes de la Mel i la Kora en debutants on es mantenen frec a frec al capdavant. En iniciats només la Mia ha completat la pista sense errors i això ha determinat que el temps fixat per la pista fos molt generòs. En precompetició guanya la Cloudy en una pista impecable que la destaca una mica més. En competició son la Maggie i la Mela les que acaben a zero i pugen mentre que en la màxima categoria en Bruc escurça distàncies.

Torneig Sant Vicenç 2020

1 Feb 20 Torneig social per la festa major d'hivern on en Jesús i en Mim han guanyat en precompetició al imposar-se en les dues mànegues i tant en Joan Carles amb la Maggie com la Juli amb la Cora van guanyar en els nivells de competició gràcies a no fer cap falta ni refusada.

Resultat lliga Gener 2020 (Nivells D-E, F i G)

27 Gen 20 La doble puntuació per la lliga del torneig de Sant Vicenç ha concentrat força participants. En precompetició en Mim guanya i fa un salt en la classificació, en Puppy i la Lluna s'acosten al capdavant però la Cloudy manté el seu lloc. En competició en Jazz i la Thai mantenen les seves posicions i es separen dels seus seguidors. En alta competició guanya en Loki i es dona un triple empat pel segon lloc, un punt per darrera en Dic. Això cada dia està més emocionant!

FaLang translation system by Faboba