Relació de proves disputades en la lliga social i resultats de cada jornada.

Resultat lliga Novembre 2022

20 nov 22 En la tercera jornada de la lliga social gran paper d'en Tay, en Dos i l'Amy però també de gossos que han pujat de categoria com la Linda, en Zaska i en Grop i que han fet grans actuacions al nou nivell

Resultat lliga Octubre 2022

24 oct 22 Segona jornada de la lliga amb grans actuacions de debutants com en Tay o l'Aston i consolidació de valors com en Zaska i en Kai.

Resultat lliga Setembre

24 set 22 Ja hem començat la lliga social d'aquesta temporada i tenim nous liders: Zero, Linda, Trevi, Kai i Loki. Propera jornada: el 22 d'octubre

Resultat lliga Juny

21 jun 22 Consolidació de favorits però també sorpreses en la darrera jornada de la lliga social de l'agility Cànic

Resultat lliga Maig 2022

14 mai 22 Nous valors com l'Aston i molta, molta competitivitat. Està tot en un puny i ja només queda una jornada. Quines ganes!

Resultat lliga Abril 2022

24 abr 22 Brillant actuació del debutants en la lliga social, freg a freg en els iniciats, canvi de lideratge en precompetició ... Aquesta lliga, a manca de dues jornades i la darrera amb puntuació doble, està d'allò més interessant.

Resultat lliga Març 2022

19 mar 22 En la jornada de març de la lliga social hem tingut novetats en els llocs destacats en cada categoria. Enhorabona a tots ells!

Resultat lliga Febrer 2022

19 feb 22 De nou amb endarreriment, aquí teniu els resultats de la darrera jornada de lliga. També hem actualitzat la classificació provisional.

Resultat lliga Gener 2022

30 gen 22 Hem trigat una mica però aquí teniu finalment els resultats d'una lliga especial que ha portat canvis a les classificacions generals.

Resultat lliga Desembre 2021

11 des 21 En la lliga social gran actuació d'en Manel i en Mushu en debutants. En iniciats guanya l''Arlet amb l'Amy seguida de molt prop per la Linda. En avançats guanya en Buddy seguit per la Quimera recent promocionada al D i en competició la Brisa i l'Ela s'imposen a les seves respectives categories.

FaLang translation system by Faboba