Relació de proves disputades en la lliga social i resultats de cada jornada.

Resultat lliga Març 2021

28 mar 21. Per fi hem pogut reprendre la lliga social! En debutants molt bones pistes de guies que ya competeixen amb el seu segon o tercer gos. En iniciats pista molt ràpida i acurada de l'Eva i en Muxu. En precompetició l'Olga i la Clowdy destaquen amb una pista espectacular. En competició en Joan Miquel guanya amb la Cloe i en el màxim nivell és la Juli la que ho fa amb la Cora

Resultat lliga Setembre 2020

2 oct 20. Comença la lliga 20-21 amb bones pistes de l'Oriol i l'Ella en debutants. En C hi ha hagut una gran rivalitat i al final s'ha imposat la Neus amb la Patum però seguida de molt a prop per en Rafa amb en Grum. En precompetició l'Ariadna ha fet valdre la seva experìència amb la Maya i en les categories de competició la victòria ha estat per en Marc amb la Mia i en Victor amb en Bruc. Propera jornada: el 24 d'octubre, us hi esperem!

Resultat lliga juliol 2020

12 Jul 20. Represa de la lliga social després de la pausa pel confinament. En debutants l'Ares es marca una bona pista i fa un salt cap amunt en la classificació. En iniciats son la Eugènia i la Clara les que pugen posicions. En precompetició en Jesús guanya i puja llocs amb la Mim. En competició en Jazz consolida el seu primer lloc al guanyar i en alta competició tot està obert al haver-hi quatre competidors amb només dos punts de diferència.

Resultat lliga Febrer 2020

20 Feb 20. Grans pistes de la Mel i la Kora en debutants on es mantenen frec a frec al capdavant. En iniciats només la Mia ha completat la pista sense errors i això ha determinat que el temps fixat per la pista fos molt generòs. En precompetició guanya la Cloudy en una pista impecable que la destaca una mica més. En competició son la Maggie i la Mela les que acaben a zero i pugen mentre que en la màxima categoria en Bruc escurça distàncies.

Torneig Sant Vicenç 2020

1 Feb 20 Torneig social per la festa major d'hivern on en Jesús i en Mim han guanyat en precompetició al imposar-se en les dues mànegues i tant en Joan Carles amb la Maggie com la Juli amb la Cora van guanyar en els nivells de competició gràcies a no fer cap falta ni refusada.

Resultat lliga Gener 2020 (Nivells D-E, F i G)

27 Gen 20 La doble puntuació per la lliga del torneig de Sant Vicenç ha concentrat força participants. En precompetició en Mim guanya i fa un salt en la classificació, en Puppy i la Lluna s'acosten al capdavant però la Cloudy manté el seu lloc. En competició en Jazz i la Thai mantenen les seves posicions i es separen dels seus seguidors. En alta competició guanya en Loki i es dona un triple empat pel segon lloc, un punt per darrera en Dic. Això cada dia està més emocionant!

Resultat lliga Gener 2020 (Nivell B i C)

22 gen 20 En una lliga només pels nivells inicials, en debutants, pistes ràpides i netes de la Mel i la Blues mentre que en iniciats en Simba es destaca amb una pista perfecta.

Resultat lliga Desembre 2019

23 Des 19 Pistassa de la Tuca en debutants. En iniciats pistes rapidíssimes d'en Simba i la Kora amb només 13 centèssimes de diferència. En precompetició guanya la Lluna i puja un lloc al podi que segueix liderant la Cloudy. En competició torna a guanyar la Thai que retalla distàncies amb en Jazz. En alta competició la Cora i l'Ela retallen distància amb en Dic que no va poder competir.

Resultat lliga Novembre 2019


23 Nov 19 L'Hera s'estrena a la lliga amb una gran actuació i la Clara fa doblet amb la Kora i en Jack. En Mim guanya en C però la Cloudy, segona, segueix al capdavant. En competició guanya la Thai qus s'acosta al podi i la Cora, bo i que en Dic segueix primer.

Resultat lliga Octubre 2019

26 Oct 19 De nou pistassa de la Kora en debutants, ben fet Marisa! En iniciació la Mònica i la Tuna han fet una pista rapidísima que ha fet penalitzar a alguns competidors. Cal destacar també la pista de la Paula amb la Yuma i de la Clara amb els dos gossos! En precompetició, sobre una pista exigent, la Cloudy -que fa poc que es va reincorporar- ha tonat a fer una gran pista i es posa primera. En competició i alta competició han estat en Jazz i en Jake els que han guanyat la prova d'avui

FaLang translation system by Faboba