Relació de proves disputades en la lliga social i resultats de cada jornada.

Torneig d'hivern 2023

22 gen 23 Dins els actes de la Festa Major d'hivern de Cabrera de Mar hem organitzat un any més el torneig social d'agility que, a més, puntua doble per la lliga social.

Resultat lliga Desembre 2022

17 des 22 Nova jornada de la lliga social on gossos que no estaven al capdavant han destacat en totes les categories,

Resultat lliga Novembre 2022

20 nov 22 En la tercera jornada de la lliga social gran paper d'en Tay, en Dos i l'Amy però també de gossos que han pujat de categoria com la Linda, en Zaska i en Grop i que han fet grans actuacions al nou nivell

Resultat lliga Octubre 2022

24 oct 22 Segona jornada de la lliga amb grans actuacions de debutants com en Tay o l'Aston i consolidació de valors com en Zaska i en Kai.

Resultat lliga Setembre

24 set 22 Ja hem començat la lliga social d'aquesta temporada i tenim nous liders: Zero, Linda, Trevi, Kai i Loki. Propera jornada: el 22 d'octubre

Resultat lliga Juny

21 jun 22 Consolidació de favorits però també sorpreses en la darrera jornada de la lliga social de l'agility Cànic

Resultat lliga Maig 2022

14 mai 22 Nous valors com l'Aston i molta, molta competitivitat. Està tot en un puny i ja només queda una jornada. Quines ganes!

Resultat lliga Abril 2022

24 abr 22 Brillant actuació del debutants en la lliga social, freg a freg en els iniciats, canvi de lideratge en precompetició ... Aquesta lliga, a manca de dues jornades i la darrera amb puntuació doble, està d'allò més interessant.

Resultat lliga Març 2022

19 mar 22 En la jornada de març de la lliga social hem tingut novetats en els llocs destacats en cada categoria. Enhorabona a tots ells!

FaLang translation system by Faboba