A la web de la Federació catalana d'agility hi ha el detall de reglament de competició, normes interes i, fins i tot, legislació aplicable. Adjuntem un resum de les condicions i els documents més destacats:"

Promoció a segona divisió: durant la temporada es pot passar d'iniciació a segona divisió en quan es fa un recorregut d'agility i un de jumping sense penalització (no cal que sigui en el mateix dia) o be tres proves amb una suma de penalització de les dues mànegues inferior a 20.

Promoció a divisió d'honor: durant la temporada es pot passar a Divisió d’Honor si es fa una prova amb zero als dos recorreguts o bé tres proves amb excel·lent (suma de penalització de les dues mànegues inferior a 6).

Campionat de Catalunya: puntuen les 17 millors proves de les 20 disputades.

Copa Catalunya: cal estar en Divisió d'Honor i haver participat en vuit proves durant la temporada; també hi poden participar el 50% dels millor classificats en Segona Divisió.

Copa Catalunya per equips: hi haurà equips de standard i mini+midi; per anar-hi cal haver participat al menys en vuit proves durant la temporada

Documents relacionats:

FaLang translation system by Faboba